Neobično-Od Dana oslobodjenja do Dana smrti u Gornjomilanovačkom bioskopu!!!

 

  • Autor: Ljubica Sokić

29/11/2017

        Film: STIG’O ĆALE 2

 U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos
Žanr: komedija
Glumci: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Režiser: Sean Anders

29. novembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

trong>Film: SREĆAN DAN SMRTI

Producentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

Žanr: horor, triler
Glumci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Režiser: Christopher Landon

29. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
Cena ulaznice: 200 dinara

slobodna-zona-filmski-festival (600 x 314)
Film SRECAN DAN SMRTI (600 x 338)

Film: DAN OSLOBODJENJA

Pod ljubaznim, ali čvrstim smernicama starog fana koji je postao režiser i kulturni diplomata i na iznenađenje celog sveta, kultni bend LAJBAH iz bivše Jugoslavije postaje prva strana rok grupa koja nastupa u državi – tvrđavi Severnoj Koreji. Suočen sa strogom ideologijom i kulturološkim razlikama bend se bori da svoje pesme probije kroz iglene uši cenzure pre nego što dospe do publike koja nikada ranije nije imala prilike da čuje alternativni rok. U međuvremenu propagandni zvučnici su postavljeni na granici između dve Koreje i najavljeno je odbrojavanje do početka rata. Brda su živa… uz zvuk muzike.

Režija: Morten Traavik i Ugis Olte

1. decembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI