Metalac 1. marta počinje izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Gornjem Milanovcu – Useljenje u avgustu 2019.!!!

 

  • Autor:: Ljubica Sokić

25/12/2017

Gornji Milanovac – Kompanija Metalac najavila je da će 1. marta 2018. godine početi izgradnju poslovno-stambenog objekta u Gornjem Milanovcu. Na 9,2 ara u užem centru Gornjeg Milanovca, preko puta Robne kuće, nići će dve lamele ukupne površine 4.400 metara kvadratnih sa 68 stanova (od jednosobnih do četvorosobnih), 11 lokala i više od 80 parking mesta, navedeno je u saooštenju ove kompanije

dračunska vrednost objekta je 3,5 mil EUR, a za glavnog izvođača izabrano je GK Preduzeće za građevinarstvo iz Beograda sa kojim je 7. decembra potpisan ugovor o izgradnji. Metalac je gradnju ovog objekta planirao još pre deset godina, ali je zbog svetske krize odlučio da taj projekat odloži. U međuvremenu je bilo prečih poslova, a sada je izvesno da bi novi poslovno-stambeni objekat trebalo da bude useljiv do avgusta 2019, ističe se u saopštenju, a prenosi e-kapija.
Dragoljub Vukadinović, predsednik Metalac Grupe, poručio je prilikom potpisivanja ugovora da očekuje da posao bude urađen kvalitetno i uz maksimalno poštovanje rokova. Ugovor o izvođenju svih građevinskih i građevinsko-zanatskih radova inače, potpisale su dve dame – Ivana Kocić, direktorka GK Preduzeća za građevinarstvo i Radmila Trifunović, izvršna direktorka za finansije Metalca a.d.  Gradnja počinje 1. marta a rok za završetak je 18. meseci.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI