ČETIRI koncerta za novogodišnje praznike na Zlatiboru !!!

  • Autor:: Ljubica Sokić

25/12/2017

Čajetina – „Riblja čorba“ 29. decembra, Toni Cetinski 30. uveče, u najluđoj noći Jelena Tomašević, a 1. januara “Leksington bend“, zabavljaće sve goste na jednoj od naših najlepših srpskih planina tokom predstojećih praznika.

Zlatibor će tokom predstojećih novogodišnjih praznika svojim gostima ponuditi vrhunski zabavni program. Biće to na najposećenijoj planini još jedna Nova godina za pamćenje, sadržajnija nego prethodne. Čak četiri izuzetna koncerta organizuju se tokom četiri novogodišnje večeri na Kraljevom trgu. Praznična euforija na pozornici kraj “Zlatnog bora“ počinje u petak 29. decembra u večernjim satima, nastavlja 30. i 31. uveče, kao i 1. januara, uz vrhunske izvođače i bendove. 

Najpre se 29. uveče na Kraljevom trgu sa početkom u 20 časova održava koncert “Riblje čorbe“, to je poklon Zlatiboru od subotičke kompanije “Pionir“(vlasnika hotela “Tornik“) povodom 100 godina postojanja. Zatim 30. uveče  pred publiku na otvorenom izlazi Toni Cetinski. Koncert počinje u 20 časova.  Za doček Nove 2018. godine program na Kraljevom trgu počinje već u 18 časova dečijom predstavom. Nakon toga  je predviđen nastup grupe Džuboksi koji počinje u 20 časova a zatim koncert Jelene Tomašević, koji je planiran da počne u 21:30  a najluđu noć će uveličati i nastup trubačkog orkestra Marka Gligorijevića kao i raskošan vatromet. Zanimljivo će na Kraljevom trgu biti i  1. januara kada nastupa “Leksington bend“. Koncert počinje u 20 časova.Organizatori ovih programa su opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor.

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ČAČAK