DEDA MRAZ, Koko, i luckasti naučnik stižu u gornjomilanovački bioskop da vas nasmeju!!!

  • Izvor: Kulturni centar G. Milanovac/Ljubica Sokić

09/01/2018

G. Milanovac- Posle božićnih praznika u bioskop stižu mali, nežni junaci da vas još više razneže i raspolože. Cela porodica može slobodno  uživati u ovim preslatkim filmovima.

trong>               Film: DEDA MRAZ I KOMPANIJA (sinhronizovan na srpski)

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Film “Deda Mraz i kompanija” je najiščekivanija ovogodišnja porodična komedija koju potpisuje reditelj popularnog ostvarenja “Aksteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”, Alen Šaba. Da je reč o velikom projektu slavnog reditelja, scenariste i glumca Alena Šabe govori podatak da je filmska kompanija Gaumont uložila čak 28 miliona evra u njegov peti igrani film. Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima. Upravo je Brajan Džons, velemajstor vizuelnih efekata (“Betmen počinje”, “Pirati sa Kariba: Tajna škrinje”, “Hari Poter i Vatreni pehar”, “Prometej”…) zadužen da od filma “Deda Mraz i kompanija” napravi novogodišnju bioskopsku čaroliju koja će usrećiti mališane širom sveta.

Žanr: porodična komedija
Uloge: Alain Chabat, Golshifteh Farahani, Audrey Tautou, Pio Marmai, Grégoire Ludig
Sinhronizacija: Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Bojan Perić
Režija: Alain Chabat

Petak, 12. januar 2018. godine

Početak filma je u 18:00 sati 

Dom kulture – Rudnik

Cena ulaznice: 200 dinara

koko (600 x 338)
smanjivanjeo (600 x 321)

                      Animirani film: KOKO (sinhronizovan na srpski)

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni/Piksarov film „Koko“ stiže u bioskope.

Žanr: animirani, porodični, komedija
Sinhronizacija: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević
Režija: Lee Unkrich, Adrian Molina.

10, 11. i 12. januar 2018. godine

Početak filma je u 18:00 sati

VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice:200 dinara

                                                Film: SMANJIVANJE

Smanjivanje nam govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.
ŽANR:drama, komedija
ULOGE: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig

REDITELJ: Alexander Payne

11.i 12. januar 2018. godine

Početak filma je od 20:00 sati 

VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

SRBIJA GRADOVI