Lalatović izvršio prozivku, na spisku 25 igrača!!!

  • Autor : Ljubica Sokić

09/01/2018

Prozivku fudbalera Čukaričkog, kojom su zvanično počele pripreme za nastavak sezone 2017/18, izvršio je danas u klubu na Banovom brdu šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović, kom su na raspolaganju 25 igrača. 

spisku fudbalera koji su današnjim okupljanjem i treningom počeli pripreme su: Nemanja Belić, Sava Radić, Marko Docić, Ognjen Mudrinski, Nikola Drinčić, Petar Bojić, Saša Jovanović, Aleksandar Kirovski, Asmir Kajević, Boris Kopitović, Darko Zorić, Petar Mićin, Semjuel Ovusu, Nemanja Milojević, Darko Puškarić, Miroslav Bogosavac, Đorđe Đurić, Đorđe Bašanović, Ivan Jovanović, Dušan Lagator, Zoran Rendulić, Miladin Stevaonivć, Beko Ismael Fofana, Marko Šarić i Stefan Šapić, objavljeno je na sajtu superligaša.  Prema planu Lalatovića ekipa će počev od danas trenirati dva puta dnevno po dva dana, pa jedan dan jednom i nedeljom će pauzirati. Prve tri sedmice provešće u Beogradu gde bi trebalo da odigraju četiri utakmice, a tri su već zakazane. Protiv Bačke, Rada i Baska 20, 24. i 27. januara na terenu Fudbalskog saveza Srbije na Adi ciganliji od 13.30 časova.

[crellyslider alias=“dena_baner_700*140″]Stručni štab i fudbaleri Čukaričkog 28. januara putuju na Kipar na dvonedeljne pripreme, a prvi put ove godine će im se pridružiti i omladinska selekcija.  Lalatović je rekao da je do sad samo u Šahtjoru video da na pripreme istovremeno idu seniori i omladinci, jer to praktikuju isključivo veliki klubovi. „Jednostavno to je privilegija da povedete svoje omladince i da budete hotel do hotela, teren do terena. Ja kao trener prvog tima mogu da budem maksimalno posvećen i tamo jasno da vidim omladince koji se izdvajaju. Idemo zajedno, gledaću sve njihove treninge i utakmice, rotiraćemo se“, naveo je on.  Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević je rekao da će spisak prvotimaca koji su danas počeli pripreme biti skraćen, jer dva-tri fudbalera imaju opcije da idu na pozajmice i sa njima će situacija biti rešena u narednih nekoliko dana. „I trener voli da radi sa 22 igrača, a aktuelan nam je i problem sa strancima. Omladinci idu sa nama na pripreme pa ako bude šefu nešto trebalo on će prekomandovati na licu mesta“, istakao je .  Na Kipru će seniori odigrati šest utakmica, a do sad je zakazano pet i to za 30. januar protiv ekipe Mlada Boleslav, za 6. februar protiv Soligorska, za 9. februar Karmiotis (Kipar), dan kasnije protiv ruske UFA i protiv ekipe Brommosko.  Omladinci će prema planu igrati četiri meča, zakazana su tri: 31. januara protiv Spartaka U19, 3. februara protiv Lokomotive i 10. februara protiv druge ekipe Spartaka iz Moskve.  Povratak ekspedicije Čukaričkog sa Kipra planiran je za 11. februar, a šest dana kasnije nastavlja se domaće prvenstvo u kom naša ekipa u 23. kolu dočekuje Mačvu iz Šapca.

SPORT