ZAVRŠEN TURNIR U ORGANIZACIJI FUDBALSKOG SAVEZA GRADA JAGODINE !!!

  • Autor: Zoran Ilić

23/06/2021

Pionirska liga FSG Jagodina 2020/2021- Organizacija završnice turnira Pionirske lige pripala je FK Morava Ribare. Na stadionu Koladelja u subotu 19.06.2021. godine tačno u 10 časova počela je prva polufinalna utakmica.

Domaćin se potrudio da sve bude na vrhunskom nivou, od ambijenta na tribinama, pripremljenosti terena, do svečanosti dodele priznanja. Pobednički pehar ostao je u Ribaru sasvim zasluženo.

Sigurnom igrom pioniri FK Morava savladali su u polufinalu solidan tim iz Vinorače rezultatom 4-0, Đokić Lazar i Vulić Ilija su po dva puta pogađali mrežu gostiju, U finalu pobedili su rezultatom 3-0 ekipu iz Šantarovca gde je sve rešeno u prvom delu igre het-trikom Đokić Lazara koji je poneo i prestižnu nagradu najboljeg strelca turnira.

Tim Vinorače je osvojio 3. mesto pobedivši dečake iz Deonice, dok je 2. mesto zauzela ekipa iz Šantarovca. Najboljim ekipama pehare je uručio direktor lige i delegat na mečevima igranim na turniru Tanasković Milan, koji je veoma profesionalno obavio svoj zadatak.


Foto: Nemanja Dimitrijević


Suđenje je bilo odlično, prema ocenama svih aktera. Trener pionira iz Ribara, Nemanja Dimitrijević bio je veoma zadovoljan prikazanom igrom na turniru; „Čestitke našim igračima za prikazanu igru, odnos i zalaganje. Zaslužili su marljivim radom ovo priznanje.

Ovim putem bih se zahvalio roditeljima koji su pomogli organizaciju turnira i prigodne večere za članove škole fudbala nakon završetka turnira. Sve je proteklo u najboljem redu i odličnom raspoloženju.“

Vitrina sa peharima na Kolodelji je bogatija za još jedno priznanje a zasluge idu na račun ove izvanredne grupe igrača koji su viza za sigurnu budućnost fudbalske igre u Ribaru.

SPORT VESTI GRADA JAGODINA