E, BRATE, VEČERAS ODMAH U POSEJDON, SUTRA U BAJKU A U SUBOTU DIONIS-NASTUPA SREĆKO KREČAR !!!

21/06/2021

E, BRATE, kako je ovo vreme sparno a kada padne veče ne znaš  gde da ideš da se lepo provedes. E pa mi ti preporučujemo večeras da posetiš splav “POSEJDON’ gde gostuje Srećko Krečar..


Od kada je korona situacija popustila, Srećko, na radost svojih fanova, redovno nastupa širom Srbije..

Splav “POSEJDON” večeras otvara letnju sezonu, a E BRATE, Srećko je pravi izbor za tako nešto, jer njegovi nastupi su puni energije i dobre pesme..

E sada, E,BRATE, ako do sada nisi naučio, POBEDNIK, TI ME ZNAŠ, OPASNO ME RADIŠ i druge hitove, imaš još par sati da obnoviš gradivo i večeras obavezno posetiš splav “POSEJDON”, jer zagarantovan je vrhunski provod..

Ali, nije to sve, može se reći da Srećko svojim nastupima piše bajku. Ali ne, on ne piše samo bajku već,  E, BRATE on 25.juna gostuje u kafana-klubu  BAJKA u Beogradu..

Dovoljno je samo reći da je ovaj klub u Beogradu, ali u Srbiji, itekako poznat, i da  ovde gostuju velika imena naše estrade. I to nije sve, već  se u kafana-klub Bajka snima i serija..

Zato, E, BRATE spremi se da sa društvom ili voljenom osobom, obavezno 25.juna budeš u klub kafani Bajka, čeka te nezaboravan provod i Srećko Krečar.


A već 26.juna, ovog puta Lozničane očekuje takodje najludja žurka. Verovatno si E,BRATE već čuo da Srećko Krečar gostuje u klubu “Dionis” u Tršiću.

U ovom prestižnom klubu gostuju sva velika imena naše estradne scene, a kako E,BRATE navode na svom facebook profilu “Svako leto ima svoju priču.. Dodjite da napravimo našu.”

Pravi slogan za nezaboravan provod.

Zato, E, BRATE , nemoj da propustiš da 26. juna budeš na najboljoj žurci u klubu “Dionis” u Tršiću, gde te čeka Srećko Krečar..

Znači, za kraj teksta, Srećko Krečar i 24.jun splav “POSEJDON”, 25.jun kafana Bajka Beograd  I  26.jun klub “Dionis” Tršić

E, BRATE