SINĐELIĆ JE SJAJNA SREDINA ZA NAPREDOVANJE

  • Autor: Milana Jovanović

26/09/2020

Aleksandar Ristić, iako je još uvek omladinac Sinđelića, uveliko beleži i minute u seniorskoj ekipi Orlova. Sigurno je idol mlađih generacija, jer već živi svoj san i san svih dečaka koji žele da se bave fudbalom.

Razgovarali smo sa Aleksandrom o njegovoj karijeri, inspiraciji i idolima – a na vama je da uživate u čitanju. Očekuje vas zanimljiv intervju sa mladom nadom fudbala Srbije.

rong>Kako i kada si se opredelio da treniraš fudbal? Iza mene je 10 godina kako treniram fudbal, ali od malena sam zavoleo najvažniju sporednu stvar na svetu, čini mi se od rođenja. Kako su izgledali tvoji počeci u fudbalu? Početak je vezan za Kruševac i bio je veoma zanimljivo. Bilo je dosta dinamično i sve mi se činilo ogromno. Međutim, pomenuo bih da sam prvo počeo da treniram tenis, ali ipak me više privlačio gol od reketa. Sebe sam video više u fudbalu i nisam pogrešio.


Kako si se opredelio za FK Sinđelić? Nakon tri godine provede u FK Voždovac i nakon uspona i padova, želeo sam da napravim novi iskorak u svojoj karijeri. Sebe nisam više video u Zmajevima, a stigla je ponuda Sinđelića, koju nisam želeo da propustim. Ovde je sjajna sredina i mislim da je najbolja za mene i za dalji napredak. Kako vidiš sebe i svoju karijeru kroz par godina? Pre svega moram dosta da radim i da treniram. Verujem u sebe što je na prvom mestu, samo tako ću dostići uspeh. Da li imaš inspiraciju i idola? Volim da gledam Mesija, pravi je čarobnjak sa loptom, a ujedno mi je  i inspiracija!

SPORT