Raspucani fudbaleri Karađorđa iz Topole, protiv Sloge

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U okviru Podunavsko-Šumadijske zone, fudbaleri Karađorđa iz Topole, ugostili su u subotu (8.april )ekipu Sloge iz Batočine.

Od starta meča, domaći su krenuli odlučnije i sa tečniom igrom stvarali šanse, a dobra igra domaćih vrlo brzo je došla do realizacije, a pogodak je postigao Minić, nakon dobrog kontranapada, Minić je udvostručio prednost domaćina. Gosti su pokušavali preskakanjem igre ali ni to im nije polazilo za nogom. Do kraja poluvremena Minić je postigao još jedan gol za ubedljivo vođstvo domaćina.
U prvom poluvremenu izdvajamo još poništen gol Dulanovića zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu trener domaćih je iskoristio sve igrače sa klupe, tako da su priliku u drugom poluvremenu dobili Eraković, Desivojević, Stanojević, Marković, Blagojević..

A rezervista Eraković je i postigao gol ubrzo nakon sto je ušao u igru .
Imali su domaći još izgiednih prilika ali su bili neprecizni, a nakon toga usledila je kazna, gosti su iz dobre akcije postavili konačnih 4:1.

Karađorđu je ovo prva pobeda u prolećnom delu prvenstva nakon nešto slabijeg starta gde su u prva dva kola igrali nerešeno 0:0 , a u prošlom kolu su poraženi 2:1..

FK Karađorđe (T) – FK Sloga (B) 4:1(3:0) Strelci za domaće: Minić 3x ; Eraković. Stadion Šilja Tadić. Utakmica je obilovala lepom i i fer i korektonom igrom, ali, ono što nije za pohvalu je mali broj gledalaca, oko 80… Nadamo se da će svaka sledeća utakmica biti ispraćena sa većim brojem gledalaca
Igrač utakmice Ratko Minić sa ocenom 9

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA