Planovi za nastavak sezone FK Krćevac 04

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- Krćevac- Počeo je prolećni deo prvenstva u Opštinskoj ligi Topola.

Foto:FK Krćevac 04

Fudbaleri FK Krćevca 04, svoj prvi meč igraju 16. aprila u Donjoj Trnavi, nakon što su u prvom kolu prolećnog dela bili slobodni.

Uprava kluba je aktivno radila u toku prelaznog roka, pa je u klub stiglo nekoliko jako dobrih pojačanja uz zadržanu okosnicu tima iz jesenjeg dela.

Domaće utakmice igraće na terenu Akademije Fudbala Duljaj u Topoli!

Razgovarali smo sa trenerom ekipe Milanom Jelisijević, koji je za naš portal pričao o timu, novim pojačanjima i ciljevima ekipe u prolećnom delu prvenstva.

Razgovarali smo sa trenerom ekipe Milanom Jelisijevićem, koji je za naš portal pričao o timu, novim pojačanjima i ciljevima ekipe u prolećnom delu prvenstva:

Jelisijević„Obzirom da je stiglo dosta novih igrača, akcenat je da se što bolje upoznamo i stvorimo takmičarsku ekipu koja ce igrati pre svega lep fudbal, a i na rezultat..
Što se tiče pojačanja, zadovoljan sam, sve su to dobri momci i trebaće vremena da udjemo u takmičarski ritam, što će se, nadam se, desiti kroz dosta priateljskih utakmica koje igramo svake nedelje, već skoro dva meseca.
Cilj nam je da do kraja prvenstva ostvarimo što više pobeda i stvorimo tim koji će sledećem prvenstvu imati zapaženiju ulogu. No za sve je potrebno više rada i dosta strpljenja da svi zajedno dodjemo do cilja, a to je medjuopštinska liga. Zašto da ne?“

Predstavnici uprave kluba, Petković i Milovančević, posebno se zahvaljuju Zoranu Arsenijeviću, vlasniku ArBag-a, bez kojeg klub sigurno ne bih postojao, i naravno, pojedinim meštanima sela Krćevac koji takođe pomažu klubu da opstane.
Iz uprave kluba se zahvaljuju igračima sa strane koji igraju fudbal za svoju dušu, bez da naplaćuju novac za igranje.
U rečima trenera ekipe vidimo veliki optimizam, što može i da se doda tome da su na prijateljskim utakmicama ostvarili dobre rezultate, pa su dobijali i ekipe iz višeg ranga takmičenja..
„Očekuje nas još jedna izuzetno zanimljiva prolećna sezona, gde se nekoliko ekipa bore za viši rang, ali tu su i ekipe koje će pokušavati da pomrse konce favoritima“.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA TOPOLA