POSLE beogradskih 0:0, revanš protiv Videotona dočekuje se uz mnogo neizvesnosti!!!

POSLE beogradskih 0:0, revanš protiv Videotona dočekuje se uz mnogo neizvesnosti!!!

21/08/2017

U Partizanu je ovih dana sve podređeno utakmici u Felšutu, od čijeg će ishoda zavisiti i mnoge stvari u završnici letnjeg prelaznog roka.

Posle beogradskih 0:0, revanš protiv Videotona dočekuje se uz mnogo neizvesnosti. Više od rezultata, sportskog direktora Partizana zabolela je igra pojedinih fudbalera od kojih se mnogo više očekivalo u prethodnom susretu.

Podsetimo, Ivica Iliev je posle meča u Humskoj javno iskritikovao Marka Jankovića i Sejdubu Sumu, a u intervjuu za današnji “Žurnal“ priznao je da ga ljutnja još uvek drži.

Ipak, na tu temu ne želi dalje da govori u javnosti, već je neke stvari ostavio i za razgovore u četiri oka. Ne krije koliko je crno-belima važno da užu u Ligu Evrope, ali s druge strane smatra i da treba realno sagledavati stvari.

“Svima u klubu je jako stalo do ishoda dvomeča sa mađarskim timom, meni itekako. Moramo, ipak, da živimo u realnom svetu. Ispada kao da smo Mančester Junajted, pa će biti čudo ako se ne plasiramo u grupnu fazu“, istakao je Iliev.

Prelazni rok je još uvek u toku, navijači Partizana očekuju još neko pojačanje do kraja leta, a Iliev ne odbacuje takkvu mogućnosti. Ipak, sve će se dešavati posle revanš meča sa Videotonom.

“Takva mogućnost postoji, sve dok traje prelazni rok. Moramo da budemo spremni na svaku opciju. Biće nekih promena, ali ništa se neće desiti pre meča u Felšutu. Zašto bismo i žurili kad novog igrača ne bismo mogli da registrujemo za revanš“, upitao je Iliev.

On je podsetio da već za vikend sledi “večiti derbi“, a onda pauza zbog utakmica reprezentacije, tokom koje će i biti obavljene sve preostale kadrovske promene.

Koliko će ih biti? Sačekajmo četvrtak i epilog revanša sa Videotonom.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT