Ono što su najavili, to su i učinili-Real završio prelazni rok sa stilom!!!

 

Ono što su najavili, to su i učinili-Real završio prelazni rok sa stilom!!!

30/08/2017

Ono što su najavili, to su i učinili, a možemo samo da kažemo, kapa dole! Real Madrid je završio prelazni rok

driđani su ostali pri svome, niko im nije potreban, ali nikoga neće ni prodavati.

Naime, poslednji pokušaj Mančester Junajteda da kupi Bejla je propao, iako je ponuda bila oko 120 miliona evra. Ni Florentino Perez, ni sam igrač nisu bili oduševljeni idejom, pa Velšanin ostaje, boriće se za mesto u timu.

Odustali su od Mbapea, a neće dovoditi napadača, iako je otišao Morata. Zidan planira da koristi Ronalda kao špica, kada Francuz nije spreman, a tu je i Borha Majoral koji nije otišao na pozajmicu, kako bi i on dobijao minute u nekim manje bitnim mečevima.

Odbijena je još jedna ponuda, Markos Ljorente ostaje, Zidan nije dopustio pozajmicu u Valensiju, a odbio je da proda i Matea Kovačića Juventusu, iako je Perez imao neke opcije za pojačanja u veznom redu.

U svakom slučaju, od novih igrača tu je Teo Ernandez, Danila koji je otišao u Siti je zamenio Ašraf Hakimi koji je prekomandovan u prvi tim iz Real Kastilje i biće alternativa za Karvahala.

Hesus Valjeho je zamena za pepea, ostalo je isto, Zidan neće nikakve promene, najavio je da će više odmarati Ronalda, što znači više startnih minuta za Asensija za koga su priče o odlasku bile naučna fantastika.

Zanimljivost, treći golman će biti Luka Zidan, rezerva Navasu ostaje Kiko Kasilja, iako je imao nekih ponuda iz PL.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT