NEMA OPUŠTANJA-Fudbaleri Crvene zvezde sa mnogo optimizma otputovali su u Prag!!!

 

NEMA OPUŠTANJA-Fudbaleri Crvene zvezde sa mnogo optimizma otputovali su u Prag!!!

  • Izvor: novosti.rs/Tanjug

02/08/2017

Svi se trudimo da Zvezda pobeđuje i to se primećuje. Očekujem da će nas Sparta napasti, ali i da imamo kvalitet da se odupremo i prođemo u narednu rundu, kaže Srđan Babić

Fudbaleri Crvene zvezde sa mnogo optimizma otputovali su u Prag na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte, ali poručuju da, uprkos prednosti od 2:0, ništa nije gotovo.

„Pokazali smo da možemo da odigramo veoma dobro, međutim sada moramo to da potvrdimo. Zbog toga ne smemo da dozvolimo popuštanje u koncentraciji nijednog trenutka. Bitno je da sačuvamo fokus na detalje jer mogu da budu veoma važni. Sparta je ozbiljan tim i moraćemo puno da se potrudimo da prođemo dalje“, izjavio je uoči puta Mičel Donald, kapiten u prvom meču.

Damjan Le Talek očekuje da Zvezda ponovi sjajnu partiju iz prvog meča.

„Ekipa se diže iz meča u meč i zato je bitno da opet odigramo dobro, naročito jer će i Sparta dati maksimum da prođe dalje. Veoma smo oprezni, ali i motivisani da krunišemo dobru igru iz prvog meča“, istakao je Francuz.

Mladi Srđan Babić posle odličnog debija protiv Rada na Banjici pojačava konkurenciju u defanzivi.

„Konkurencija je jaka, ali to je dobro jer doprinosi boljoj igri. Svi se trudimo da Zvezda pobeđuje i to se primećuje. Očekujem da će nas Sparta napasti, ali i da imamo kvalitet da se odupremo i prođemo u narednu rundu“, poručio je Babić.

Revanš utakmica između Sparte i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT