Karatisti Karate Centra DBA učestvovali na memorijalnom turniru Sensei Oliver Tomic

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto :Karate Centar DBA

Karatisti Karate Centra DBA učestvovali na memorijalnom turniru Sensei Oliver Tomić.

Dana 20.02.2022. u Kruševcu održan je memorijalni turnir “Sensej Oliver Tomic” . Učešće je uzelo 138 klubova iz 6 zemalja i oko 1300 takmičara, medju kojima su nastupili i članovi Karate Centra DBA.

Samo učešće na ovom takmičenju  predstavljalo je veliku čast za tim DBA koji je nastupio sa 4 takmičara koji su svome klubu doneli četiri medalje.

Dva zlata i dve bronze otišle su u ruke DBA.

Filip Cikić                                             1 mesto kate pojedinačno

Viktor Arizanović                                 1 mesto kate pojedinačno

Nevena Radosavljević             3 mesto kate pojedinačno

Tijana Milić                                         3 mesto kate pojedinačno

Moramo napomenuti da je ovo takmičenje bilo prvo u ovogodišnjoj sezoni  i velika je čast biti deo njega. Buduci da smo jedan mlad klub, veoma nam je drago što smo pozvani na jedno ovakvo takmičenje. Organizacija je bila jednom rečju sjajna, oduševljeni smo, za to veliko hvala Srpskoj Karate Do Konfederaciji. 

“Konkurencija je bila jaka, te su svi karatisti bili dodatno motivisani da daju svoj maksimum. Ponosan sam na svoje karatiste, ovo im je ipak bilo prvo takmičenje koje okuplja preko hiljadu karatista iz čak 6 zemalja. Na tatamiju su se trudili da daju svoj maksimum, da se pokažu u sto boljem svetlu. Ono na šta sam posebno ponosan je to što mojim članovima medalja zaista nije bitna, njima je prioritet da pokažu sve ono na čemu smo naporno radili i veoma su samokriticni, a druženje i prijateljstva  su ono čemu se posebno raduju na svakom takmičenju. Ono što uvek napomenem je to da se trudimo da budemo što bolji, jer uvek može bolje, ali sam jako zadovoljan postignutim rezultatima. Na dobrom smo putu. Prikazali smo kvalitet, čistu tehniku, veliki žar, i način na koji karatisti DBA ostavljaju srce na tatamiju. Sezonu smo poceli jednim divnim takmicenjem. Očekuje nas dugačka I isrpljujuća sezona I nadam se da ćemo uspeti da postignemo veći rezultat nego predhodne sezone. “

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA ČAČAK