EVO od koga je novinarka Glasa Zapadne Srbije dobila veliko priznanje-BRAVO !!!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: GZS

Čačak – Ovo je zaista veliko priznanje za Glas zapadne Srbije i za Radio – televiziju Vojvodine,

Foto: Glas Zapadne Srbije-youtube

– čiji sam ja dopisnik punih sedam godina iz zapadne Srbije. Bilo je dosta priloga u poslednjih godinu dana koji su se bavili tematikom položaja žena na selu. Zaticali smo ih na njivi, kako kupe krompir i na taj način zarađuju svoj dinar jer još uvek nisu stekle pravo na starosnu penziju. Zaticali smo i žene kojima je najčešća relacija kuća i štala u poslednjih 10 godina ali i sve češće i mladih koje su prepoznale značaj udruživanja i na taj način su postale ekonomski nezavisne”, kazala je dobitnica velikog priznanja od Agencije Ujedinjenih Nacija i Poverinika za zaštitu ravnopravnosti Katarina Radulović sinoć u Dnevniku zapadne Srbije.

Katarina Radulović je novinar i reporter RTV Vojvodine čiji prilozi se emituju u udarnom terminu ovog javnog servisa u 17 časova na RTS. Ali njeni prilozi deo su programa i u svim ostalim formatima ove medijske kuće. U proteklih sedam godina izveštavala je o svim bitnim temama koje su od opšte važnosti za gledaoce na području Vojvodine a koje potiču iz zapadnog dela Srbije.

Njeni novinarski počeci vezuju je za Gornji Milanovac a kasnije i za nekadašnju televiziju Čačak, a poslednjih nekoliko godina stalni je deo kolektiva i redakcije Glasa zapadne Srbije.

Njeni prilozi i reportaže koje su promovisale položaj žena na selu bez sumnje su skrenule pažnju javnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=Sgm-TurPEO0

Pogledajte prilog o Katarini i šta drugo reći sem, BRAVO KATARINA !!!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

MOZAIK ŽIVOTA SRBIJA GRADOVI