PODSEĆANJA RADI- Izbor za najboljeg sportistu opštine Ćuprija za 2017. godinu održan je krajem decembra!!!

09/01/2018

Ćuprija- U ovom gradu na obalama Morave, prvi put je posle duže pauze održan izbor za najboljeg sportistu opštine Ćuprija.

trong>Izbor je bio veoma težak, s obzirom da je bilo mnogo odličnih sportista koji su na raznim, kako opštinskim, tako i državnim takmičenjima doneli u svoj grad medalje i odličja.

Kao najbolja ekipa je izabrana  ženska ekipa šah kluba Radnički iz Ćuprije koje su članice Prve lige Srbije, a kao najbolji sportista proglašen je mladi Ćupričanin Aleksa Milanović, član OAK Morava, pred kojim su zasigurno najuspešnije godine i puno ovakvih priznanja. 

Plaketama za izuzetan doprinos, razvoj i unapredjenje sporta u opštini Ćuprija nagradjeni su osvajači medalja sa republičkih školskih takmičenja kojih je ove godine bilo četvorica, i to : učenici OŠ „13. Oktobar“ iz Ćuprije -Ognjen Mandić (atletika) i Matija Djorđević (plivanje), učenik Tehničke škole u Ćupriji- Djordje Miladinović (atletika) i Aleksa Milanović (atletika).

ssc2
ssc3o
ssc4
ssc5
ssc6

foto Sportski savez ĆuprijeTakođe su priznanje dobili i ŽOK „Ravno“ iz Ćuprije kao najperspektivnija ekipa, Nikola Strugarević stonoteniser i reprezentativac Srbije u stonom tenisu, za afirmaciju Ćuprije i najboljeg ćuprijskog sportistu u “ belom svetu „, zatim,  nastavnica srpskog jezika OŠ „Đura Jakšić“ iz Ćuprije, Marija Mijajlović Jovanović za realizovan projekat “ Djak reporter „, kao i prof. medicinske škole Darko Nikodijević i Zoran Djordjević, nastavnik OŠ  „13. oktobar“ iz Ćuprije, svi kao najbolji sportski radnici i pedagozi. Takodje su priznanje dobili i RTV Pomoravlje zbog korektnog, pravovremenog i objektivnog izveštavanja i naravno, opština Ćuprija bez čije podrške ne bi sve funkcionisalo na način koji je podoban da se sve ovo realizuje i sprovede u delo.

suncica2_o (600 x 130)
suncica3_o (600 x 130)
SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA