Siniša Živković je kardiolog, ali malo ko zna da je na gitari vrhunski virtuoz

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

U Pomoravlju ga znaju kao vrhunskog kardiologa, ali malo ko zna da je gitara njegov hobi. Doktor Siniša Živković, kardiolog u ćuprijskoj Opštoj bolnici, važi za jednog vrhunskog doktora koji uživa veliko poverenje, kako kod kolega, tako i kod pacijenata.

Foto: facebook Siniša T Živković

Doktor Siniša Živković, kardiolog u ćuprijskoj Opštoj bolnici, važi za jednog vrhunskog doktora koji uživa veliko poverenje, kako kod kolega, tako i kod pacijenata. Siniša je rodom iz Paraćina, ali nije mu teško da svakodnevno dolazi na posao u OB u Ćupriji i leči pacijente koji imaju kardiloške probleme, ali…

Ovaj odlični doktor u svom Pomoravlju priznat je kao vrhunski kardiolog, ali malo ko zna da on ima i jedan lep hobi..

Pored njegovog zvanja vrhunskog doktora, dr.Siniša voli da svira gitaru i to radi veoma dobro.

Kako smo saznali, preferira džez i svakodnevno voli posle posla da svira ovaj žičani instrument, ali, Siniša itekao voli i jak zvuk ovog instrumenta poput tvrdog roka, metalike..

Iako radi na neki način stresan posao, jer od njegovog znanja zavisi i život pacijenta, njegov facebook profil obiluje korisnim informacijama, iz oblasti u kojoj radi.
Takodje redovno vežba na gitari, kao što redovno uči i prati naučno istraživačke radove iz oblasti medicine, i zato je veoma priznat njegov rad u kardiologiji.

I kao što smo već rekli, dr Siniša porad džeza takodje voli jak i eksplozivan zvuk koji proizvodi gitara, a svako ko se bar malo razume u muziku, zna koliko je je gitara bitna.

Najveći muzičari, kao i najveća muzička dela ovih žanrova koje Siniša voli, postala su na gitari, jer zvuk koji se stvori na ovom žičanom instrumentu je jedinstven.

Pravo je uživanje za uši slušati kako Siniša svira, jer kao što smo na početku napisali, Sinisa je vrhunski doktor, ali isto tako i majstor na  gitari.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

MOZAIK ŽIVOTA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA PARAĆIN