Predstava „Priča se po gradu“ gostuje u Ćupriji !!!

  • Izvor: Ustanova kulture „Ćuprija“/ MEDIA PS

03/05/2021

Jedna od trenutno najpopularnijih predstava u regionu, „Priča se po gradu“ je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene četiri žene naglavačke.

trong> Ova predstava je za kratko vreme postala veliki hit, ne ostavljajući ravnodušnim nijednog posetioca u salama širom bivše Jugoslavije i inostranstva.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.


Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge timače:

Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Predstava „Priča se po gradu“ u organizaciji Ustanove kulture „Ćuprija“ biće odigrana 13. maja u 20 časova u sali Škole za osnovno muzičko obrazovanje „Dušan Skovran“ .

Karte po ceni od 350 dinara biće u pretprodaji od 11. maja, u terminima 13-16 i 17-19 sati, u holu ŠOMO.

KULTURA VESTI GRADA ĆUPRIJA