Mobilne autorizovane medicinske ekipe nastavljaju da vrše imunizaciju bez zakazivanja po selima ćuprijske opštine !!!

  • Izvor: MEDIA PS-Opština Ćuprija

03/05/2021

Ćuprija-Sačinjen je raspored po kome će se vršiti imunizacija bez zakazivanja po naseljima ćuprijske opštine, kako je i najavljeno iz Opštine Ćuprija.

Danas mobilne autorizovane medicinske ekipe obavljaju vakcinisanje meštana Krušara, Ivankovca i Paljana. 

Od ponedeljka, 10. maja, tim za imunizaciju na tri dana ide u Senje, gde će se obavljati vakcinacija meštana ovog sela, kao i žitelja koji žive u okolini. 

 Vakcinisanje u Mijatovcu jedna medicinska ekipa počeće da obavlja od 12. maja, do petka, 14. maja.

U Vlaškoj će u četvrtak, 13. maja početi da se vrši vakcinisanje meštana Vlaške, a tu mogu doći i meštani susednog sela Supska, koji takodje žele da se vakcinišu.


 U subotu, 15. maja, prema napravljenom rasporedu, u jovačkoj ambulanti kreće trodnevna vakcinacija Jovčana, Ostrikovčana i Dvoričana.

U nedelju, 16. maja, jedan od timova za imunizaciju počeće da obavlja vakcinaciju meštana Bigrenice, Kovanice i Starog Sela, koja će se obavljati u ambulanti u Bigrenici do utorka, 18. maja.

U utorak, 18. maja,  počeće vakcinacija meštana u Batincu, i trajaće do četvrtka, 20. maja, i tada će biti završena kampanja imunizacije stanovništva opštine Ćuprija po seoskim naseljima.

Treba napomenuti da je mogućnost promene rasporeda minimalna ali ipak moguća, o čemu bi meštani blagovremeno bili obavešteni.

Ova teritorijalna podela je napravljena radi lakše imunizacije, a najvažnije je da se meštani ćuprijskih sela mogu vakcinisati u bilo kom selu koje im je najbliže ili im odgovara datum vakcinacije u tom naselju,

Najbitnije je da se iskoristi prilika da se  imunizacija izvrši u što većem broju, ističu u opštini Ćuprija, da bi mogli svi da se vrate normalnom životu što pre.

VESTI GRADA ĆUPRIJA