Opština Topola raspisuje konkurs za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2021. godinu!!!

  • Izvor: Opština Topola

03/05/2021

Komisija za izbor korisnika sredstava po Programu mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2021.godinu raspisala je Konkurs za sledeće mere podrške:


1. Regres za reproduktivni materijal(veštačko osemenjavanje) 2. Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava: podizanje i opremanje plastenika za proizvodnju povrća, voća, cveća i rasadničku proizvodnju, mašine, uređaji i oprema za navodnjavanje useva 3. Investicije u izradu, unapređenje ili proširenje svih tipova infrastrukture manjeg obima, uključujući investicije u obnovljive izvore energije 4. Nabavka materijala za prihranu pčela 5. Nabavka stočne hrane za uvećanje stada iz sopstvenog zapata. Zahtevi za korišćenje sredstava po ovom konkursu se podnose lično na pisarnici Opštinske uprave opštine Topola počev od 05. 05. 2021. godine do utroška planiranih sredstava Odlukom o budžetu Opštine Topola za 2021.godinu, a najkasnije do 31. 10. 2021. godine, na obrascima koji se mogu preuzeti u elektronskom obliku preko sajta opštine Topola www.topola.rs ili lično na pisarnici Opštinske uprave opštine Topola, ulica Bulevar Kralja Aleksandra I broj 9 ili kancelarijama 1 i 2, ulica Kraljice Marije 1 ili na broj telefona 034/6811-274.


U narednom periodu biće raspisan konkurs za mere podrške: 1. Sufinansiranje kamata za poljoprivredne kredite 2. Osiguranje useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja 3. Podrška aktivnostima vezanim za ruralni turizam.

EKONOMIJA VESTI GRADA TOPOLA