USKOROO „SAMO SE ONA NIJE PRODALA“ novi singl ACAPULCO BEND-a !!!

07/11/2021

O Acapulco bendu ne treba puno pisati jer uživa veliko poštovanje na estradnoj sceni. Zbog situacije u kojoj je ceo svet, gde je estrada, može se se reći, najgore prošla, bar u prošloj godini kada niko nije radio, došlo je do promena i u Acapulco bendu.

Foto: Boban Pavlović 

Boban, prvi čovek ovog benda, odlučio se na radikalan potez, tako što je na neki način podmladio bend i najavio ofanzivan povratak ka vrhu estrade.

”Uskoro izlazi novi singl „Samo se ona nije prodala”, koju naš bend izdaje za izdavačku kuću PGP-RTS i na taj način najavljujemo treći album, koji bi trebao da bude objavljen početkom marta 2022. godine, kada je i jubilej našeg benda, tačnije, 20. godina postojanja ACAPULCO BEND-a”, rekao je Boban za naš portal tj. našu stranicu ESTRADNI KUTAK.


Ali, tu smo i da najavimo i pomenutu promenu u bendu. Naime, sada je u bendu novi vokal Marko Stolić, momak razornog glasa koji je učestovao u dva velika takmičenja gde je zauzeo visoke pozicije.

I kao što smo već napisali, Marko će uskoro ovim singlom javno pokazati kakvim glasom raspolaže, mada svi koji su pratili Zvezde Granda i Pinkove Zvezde znaju da je on veliki potencijal.

Ovim  tizerom ispodz želimo da vam zagolicamo maštu o kakvoj se pesmi radi, a verujte nam na reč, USKORO če vas „SAMO SE ONA NIJE PRODALA“ osvojiti..

https://www.youtube.com/watch?v=eriKkXFPDlM

U jedno smo sigurni, Boban je ovim potezom najavio da se njegov ACAPULCO BEND vraća tamo gde mu je i mesto, u sam vrh estrade.

ESTRADNI KUTAK