UPOZNAJTE PEVAČICU MARIJU LUKIĆ !!!

Autor: S.P.

04/09/2021

Pevčica Marija Lukić je rodjena 29.marta 1990. godine. Odrasla je u mestu Blace, podno Kopaonika. Završila je Visoku poslovnu školu a pevanjem se bavi poslednjih 7 godina.

Foto: Marija Lukić- instagram

Još od malena, pokazala je da je muzički talentovana, pevanje je njen dečiji san. Marija je oduvek verovala u sebe, i znala je da će da postane pevačica.

Marija je izuzetno atraktivna I lepa devojka, a sobzirom da ima mnogo nastupa, kako u Srbiji, tako I u dijaspori, sada zbog muzike živi u Beogradu, gde najviše i radi.

Nedavno je Izdala prvu pesmu pod nazivom „Loši geni“, koja je relativno  brzo našla svoj put do slušalaca, tekst ove pesme je pisala Slavica Miletić, aranžman  je radio Aleksandar Kobac, a spot Vuk Protić.

Marija će sa svojom novom pesmom „Istorija ljubavi“ da se premijerno predstavi na festivalu u Ohridu (Ohrid fest),gde učestvuju mnoga eminentna imena muzičke scene  Ex Yu .


Tim koji pobedjuje ne treba menjati, tako da je za novu pesmu tekst napisao  Nikola Grbić – Grba, aranžman je uradio Aleksandar  Kobac, a I ovaj spot je ponovo radio  Vuk Protić.

Pored brojnih nastupa, takodje učestvuje na festivalima u zemlji i regionu, I svojim glasom stvara ime na estradnoj sceni.  Nastupala je na festivalu Apolon u Nišu, gde je osvojila nagrade za najbolju originalnu pesmu i prvo mesto za kompoziciju.

Što se tiče njene karijere, Marija ima u planu da snimi još jedan singl do kraja godine, a ako bude sve kako treba, sledeće godine možemo očekivati i njen prvi album, što je u vreme današnje  hiper produkcije pravi izazov.

Do tada ćemo uživati u Lošim genima, a uskoro i u Istoriji ljubavi.

Kao što smo već pisali, zapamtite ovo ime – Marija Lukić!

ESTRADNI KUTAK