4. Dečji festival Oplenac u nedelju u Topoli !!!

  • Autor: MEDIA PS / oplenac.co.rs

04/09/2021

Topola-Dečji festival Oplenac održava se po 4. put.


Dečji festival Oplenac će se održati u nedelju, 12. septembra, u vremenu od 11 do 18 časova i nudi aktivnosti za čitavu porodicu, prilagođene deci uzrasta od 6 meseci starosti naviše. 

Festival se održava svakog septembra, na Oplencu, u šumi iza crkve Svetog Đorđa.

Na festivalu će biti organizovan veliki broj aktivnosti, kao što su jahanje, streličarstvo, karate, folklor, fudbal, odbojka, poligon spretnosti i  senzorna šuma za mališane.


Takodje, biće tu i veliki broj radionica-Likovna kolonija je svake godine jedna od najpopularnijih aktivnosti, Radionica zdrave hrane, Ekološka radionica, Beo Zoo Vrt, Muzička radionica, biće tu i Biblioteka „Radoje Domanović“ koja će da ugosti Uroša Petrovića, poznatog srpskog pisca za decu i mlade. Biblioteka će predstaviti i Kreativnu radionicu na kojoj će deca napraviti svoje životinje koje će moći da nose kući.

Biće tu i Kaligrafska radionica koju će predstaviti OŠ „Karađorđe“ iz Topole, kao i Savetovalište za roditelje,  gde će roditelji  moći da se konsultuju sa nutricionistima, psiholozima, logopedima, pedagozima i drugim stručnjacima.

Ulaz na Dečiji festival je besplatan.

Sva dobit od festivala biće donirana u dobrotvorne svrhe. Prisustvo roditelja ili staratelja je obavezno zarad bezbednosti dece, kao i poštovanje svih epidemioloških mera.

Festival organizuje Fondacija Koreni pod pokroviteljstvom Njihovih kraljevskih visočanstava princa Mihaila i princeze Ljubice Karađorđević. U organizacionom odboru festivala sem princa i princeze nalaze se Dragan Reljić, Ivan Lekić i Damjan Arsić.

KULTURA VESTI GRADA TOPOLA