SUZE NA TELEFONU- Nešto novo od Balše Vujičića !!!

  • Autor: Saša Prokić

04/03/2021

Nešto novo od Balse Vujičića, naime, ovog puta snimio snimio je novi cover Suze na telefonu. Ova pesma, koju u originalu peva Slaviša Vujić, bila je početkom devedesetih pravi mega hit, a, par decenija kasnije, u naletu hiper produkcije, kao da odlazi u zaborav.


Ali, ima onih koji će se rado setiti tih pesama, kada su uz reči pesama Slaviše Vujića i drugih pevača osvajali devojke ili pokazivali ljubav prema nekoj neostvarenoj ili nedovoljno uzvaraćenoj ljubavi.

Dok je Balše Vujičića i pesama koje je do sada obradio (snimio cover ), te pesme će ponovo dobiti na jačini i opet će se, samo ovog puta uz glas Balše Vujičića, radjati nove ljubavi.

Balša je neko ko prati sve muzičke trendove i neko ko pre svega svojim glasom osvaja estradu. Ali i neko je, ko pesme koje su malo zaboravljene, a nekada su bile mega hitovi, sada vraća u život.

A kako je rekao za naš portal, očekuje nas dosta iznenadjenja i mnogo dobrih pesama..

Nema druge, Balši se veruje, Balša se sluša !!!


Da vam slovima ne bismo odvlačili pažnju, predlažemo vam da čujete i kod nas na portalu Balšin novi cover SUZE NA TELEFONU, a onda i na youtube ukucate Balša Vujičić –Suze na telefonu.

https://www.youtube.com/watch?v=PTewjeLTw-U

A sve će biti još lakše ako zapratite i njegov youtube kanal …Klik OVDE !!!

ESTRADNI KUTAK