Singl PITA MAJKA odmah privukao pažnju svih generacija !!!

Izvor:

PITA MAJKA, singl je, koji je privukao pažnju svih generacija. Hamza Gušić je mladi Tuzlanin koji živi u Hrvatskoj. Odmah je ovim singlom skrenuo pažnju na sebe i pokazao da mu je mesto na estradnom nebu.

Kako je rekao za naš portal, ima svoj cilj, a želja mu je da ostavi svoj muzički pečat u muzici. Ne želi da kopira niti da se poredi sa nekim, već želi da svojim glasom postane prepoznatljiv.

Možemo slobodno reći da je već ovim singlom ozbiljno skrenuo pažnju na sebe.

Inače, Hamza je završio medicinku skolu i do nedavno je radio u struci. Ali, kako je uporedo radio i na muzičkoj karijeri i medjuvremenu učestovao u jednom prestiožnom takmičenju gde je zauzeo visoko mesto, od nedavno je, kako i sam kaže, presekao i krenuo da pravi svoj put na estradi.

Takodje, treba napomenuti da su pesmu radili Goran Ratković Rale i Branislav Glušac, trenutno najpoznatiji hitmejkeri.

A kako je dodao, u pripremi su još neke pesme, ali za sada želi da ova prvo pesma zauzme svoje mesto.

Spot za pesmu PITA MAJKA radjen je u Uživoteka produkciji, a opšte je poznato da Andrija Beloica, prvi covek YouTube kanala UŽIVOteka, radi sa proverenim imenima estrade,
to samo posebi govori da je PITA MAJKA brzo našla put do slušalaca. To pokazuju i pregledi na youtube platformi.

Do neke nove pesme mladog Gušića uživaćemo u pesmi PITA MAJKA, a vi ćete se pitati, kada je na ovom singlu ozbiljno privukao pažnju na sebe, šta nas tek očekuje na sledećem singlu ?!?!!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK