SOFIJA ODUŠEVILA SREĆKA KREČARA-NE PADA IVER DALEKO OD KLADE !!!

Izvor:

Da iver ne pada daleko od klade, kaže stara poslovica, ali ovog puta je to i dokazano.

Naime, o Srećku Krečaru ne treba mnogo pisati, on je uspešan estradni umetnik, ali, iako je javno eksponiran, on svoju porodicu drži dalje od očiju javnosti, tj nikada nije bio skandal muzičar već ga je njegov glas vodio gde je sada.

Inače, Srećko potiče iz muzičke porodice, a sa suprugom Marijom ima tri ćerke.

Ali najstarija ćerka Sofija iznenadila je svog poznatog tatu.

Sela za klavijaturu i svom ocu priredila nevidjeno iznenadjenje i na pravom primeru pokazala da je tačna ova stara poslovica. A da mi ne bismo prepričavali tekst, pogledajte objavu na njegovom facebook profilu i naravno, pogledajte kako Sofija svira..

“Ne treba hvaliti svoju decu a ni sebe, pustite da to drugi rade na osnovu dela i zasluga. Ja ovoga puta moram napraviti izuzetak i želim vam reći da sam vrlo ponosan na moju Sofiju a i vrlo sam zatečen. Jedna velika napomena je da Sofija, sobzirom da potiče iz muzičke porodice, nikada ništa nije svirala ni imala muzičko obrazovanje niti sam ja bilo šta pokazao. 

Ostao u čudu kad je dete samo odjednom počelo da svira, pitao sam ko joj je ovo pokazao jer znam da ja nisam, samo je rekla ja sam to gledala na youtube i skinula sama. Kad tad, to što nosiš u sebi, dobro ili loše ispliva na površinu, iver ne pada daleko od klade. Samo ću reći: ,,Bravo Sofija”!! , napisao je Srećko na svom facebook i instagam profilu.

Ko zna, možda je ovo samo jedna lepa najava da se u porodici Gajić radjaju velika muzička imena..

Ako Sofiji muzika bude životni poziv, onda je nova mozička zveza rodjena.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK