EVO ŠTA JE SREĆKO REKAO ZA NOVI SINGL “PRAVILA” –Pesma je kao virus, ZARAZNO se brzo širi

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Novi singl Srećka Krečara je za samo par dana postala kao virus koji se vrtoglavo širi.. Pesma se moze čuti na svakom mestu, klubovi, kafići, restorani, automobili-jednostavno, PRAVILA su svuda!

Kako je Srećko naš prijatelj, pozvali smo ga da nam kaže nešto o novoj pesmi, evo šta je rekao za naš portal:

Novinar Saša Prokić:  Srećko,  pesma je samo posle par dana postala toliko viralna da je „zarazno“ dobra već na na prvo slušanje, ulazi u uši, da li će nadmašiti neke od tvojih hitova?

Srećko Krečar: Meni lično na prvo slušanje je bila ok, dobra, ali, posle drugog, trećeg slušanja, već sam se i ja zarazio pesmom. Sigurno će neke moje pesme nadmašiti, ali „Pobednika“ teško.

SLIČAN TEKST: SREĆKO KREČAR POSTAVLJA “PRAVILA”

Novinar: Ono što je veoma bitno je, na ovoj pesmi scenario za spot je tvoj, odakle ideja za ovako nešto, a spot je prelep i ima priču?

Srećko: Da, ideja i kompletna priča je moja. Sam tekst pesme me je naveo u ovom pravcu i posle mašta radi svoje. To je kao pletenje, samo dok započneš prvi red i posle sve ide maltene samo.

Srećan sam što sam uspeo da svoju ideju pretvorim u delo, sa celom ekipom i sa mojim drugarima koji nisu glumci i sve je to za njih novo, ali uz malo truda sve je ispalo mnogo dobro.

Novinar: I za kraj, Srećko, ti važiš za jednog od najtrženijih pevača naše estradne scene, i imaš brojne hitove, da li posle ovog singla planiraš neki veliki nastup? Arena, zašto da ne?

Srećko: Hvala ti na tome, ali ja sam i sad zadovoljan svojim uspehom, a Arena, to je san svakog od nas, tako da si  mi dao sad cilj i temu za razmišljanje, a posla ima baš dosta, što nastupa i privatnih veselja, tako da polako o tom po tom. Tiha voda breg roni..

Uvek smeran i skroman,  ali, mi mu želimo da, -”Arena, to je san svakog od nas“, da i ovaj san pretvori u javu, jer o Srećku govore njegove pesme koje su veliki hitovi

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK