Ana je uspešna kao pevačica, ali i kao preduzetnik

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Ana Todorović, javnosti poznatija kao Ana Plavi Andjeo, nije poznata samo kao pevačica, već je ostvarena i na drugim poljima.

Naime, ovaj Plavi Andjeo poseduje i salon lepote pod istim pseudonimom „Plavi Andjeo“, gde dolaze pripadnice lepšeg pola da ostanu lepe, i naravno, budu još lepše.

Ali, tu nije kraj. Ana takodje u svom vlasništvu ima i restoran brze hrane Svaštarica klopica, koji je prilagodjen za svačiji ukus.

Ana je sasvim prirodna, ne stidi se ni jednog posla, te je, kada ima slobodnog vremena i kada ne nastupa , možete videti kako radi u svom salonu te uz kozmetički tretman mušterije mogu dobiti i pesmu gratis , ali i u restoranu gde sprema prelepe palačinke i Bečke šnicle .

Ova uspešna pevačica, supruga, majka, ne zna za granice, jednostavno, ide samo napred. Da je prethodno navedeno tačno, pokazuje i njen prethodni singl PRVE NOĆI, koji je za samo par meseci premašio cifru od preko 500 hiljada pregleda na youtube platformi.

A kako smo ekskluzivno saznali, Ana uveliko radi u studiju na novom muzičkom projektu. Naime, novi singl uskoro će se pojaviti na youtube platformi, ali o tome ćemo pisati kada za to dodje vreme.

Do tada uživajte u Aninom prethodom singlu PRVE NOĆI. A mi ćemo uvek biti tu da novosti o Ani prvi saznate.

KLIK NA PLAY I UŽIVAJTE U SINGLU PRVE NOĆI

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK