Promocija turizma se danas ne može zamisliti bez interneta-Aplikacija “Visit Mionica” !!!

  • Izvor: Opanak.net

14/11/2018

Mionica-Promocija turizma se danas ne može zamisliti bez interneta i novih tehnologija. 

trong> Opština Mionica je zajedno sa svojom Turističkom organizacijom razvila mobilnu aplikaciju koja sadrži turističku ponudu mioničkog kraja. Aplikacija “Visit Mionica” biće predstavljena na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu, a razvijena je za pametne telefone koji rade na iOS i Android platformama.

– Pametni telefoni su uređaji koji svakodnevno koristi veliki broj ljudi, svih starosnih grupa i zanimanja. Turističke destinacije moraju da idu u korak sa ovakvim trendovima i da se prilagođavaju potrebama i navikama savremenih turista. Zato su mobilne aplikacije nešto što je neophodno svakoj destinaciji kako bi posetiocima pojednostavili boravak i poboljšali turistički doživljaj. Aplikacija “Visit Mionica” je namenjena turistima, ali i svima onima koji žele da se bliže upoznaju sa lepotama i znamenitostima Mionice, ali i mestima za odmor, rekreaciju ili izlazak. Ovde je obezbeđen brz i slikovit prikaz svih potrebnih informacija, a što je najvažnije svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje neće biti potrebna aktivna internet konekcija. – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Aplikacija je urađena na srpskom jeziku i pruža informacije vezane za destinacije, turističke atrakcije, prirodno i kulturno nasleđe, smeštajnu i gastronomsku ponudu, predstojeće događaje i manifestacije, kao i sve ono što turistima može biti zanimljivo i neophodno prilikom posete opštini Mionica.

Besplatna aplikacija se može preuzeti na sledećim linkovima:

Link za aplikaciju “Visit Mionica” za iOS

Link za aplikaciju “Visit Mionica” za Android

EKONOMIJA SRBIJA GRADOVI