Laboratorija kreativnog preduzetništva uskoro u Zavičajnom muzeju Paraćin

  • Izvor: Opština Paraćin

20/05/2021

Zavičajni muzej u Paraćinu i Institut za kreativno preduzetništvo i inovacije objavili su poziv za prijavu na Laboratoriju kreativnog preduzetništva koji je otvoren za sve zainteresovane iz Pomoravlja – Paraćina, Ćuprije, Jagodine, Despotovca i Svilajnca.

Labaratorija se održava od 31. maja i 1. juna 2021. predavački deo, a radionice od 2. do 7. juna. Učesnici mogu da izaberu do dve radionice na kojima će usavršavati svoje kreativne veštine – dekupaž, rad sa tekstilom i vunom, redizajn i oslikavanje stakla i dizajn cvetnih aranžmana. Za sve izabrane učesnike njih 40ak učešće na laboratoriji je besplatno.

Laboratorija se odvija pod sloganom “Kreativnost inspirisana tradicijom” i posvećena je razvoju preduzetničkih poduhvata, proizvoda, usluga i projekata koji su inspirisani kulturnim nasleđem Pomoravlja.


Više o načinu prijavljivanja i programu Laboratorije na LINK

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail kreativnaekonomija@gmail.com

Program Laboratorije kreativnog preduzetništva organizuju Institut za kreativno preduzetništvo i inovacije i Zavičajni muzej Paraćin, u okviru projekta “Podsticanje kreativnog preduzenitšva u Pomoravlju” koji je finansijski podržala Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

EKONOMIJA VESTI GRADA PARAĆIN