Banka Poštanska štedionica-Uz novu karticu kupovina na rate!!!

  • Izvor: alo.rs

29/09/2017

Banka Poštanska štedionica uskoro će krenuti u razvijanje tehnologije Dina kartica sa čipom, dok će u saradnji sa NBS izdati novu post kard karticu koja će u dogovoru sa velikim trgovinskim lancima omogućiti plaćanje na rate, rekao je predsednik Izvršnog odbora te banke Bojan Kekić.

Kekić je na otvaranju novog samostalnog šaltera Banke Poštanska štedionica u Sivcu rekao da je banka u pregovorima sa Čajna Union Pejom (China Union Pay) da uskoro bude prva banka u zemlji koja će korisnicima kartica ovog brenda omogućiti da podižu gotovinu na bankomatima i plaćaju robe i usluge na terminalima Banke Poštanske štedionice.

Predsednik SO Kula Velibor Milojčić istakao je da u Sivcu već četiri godine nema šaltera ni ekspoziture nijedne banke i da je zato otvaranje Banke Poštanske štedionice od velikog značaja za stanovništvo.

“Veliki broj penzionera, preduzetnika, preduzeća i kompanija nisu imali gde da obave elementarne stvari u banci, zato će ovo značajno podići kvalitet života svih stanovnika Sivca”, rekao je Milojčić.

Nakon otvaranja 154. objekta u Sivcu, Bojan Kekić je najavio da je u narednom periodu planirano širenje Banke ka jugu Srbije, ali i otvaranje novih ekspozitura u Vojvodini.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

EKONOMIJA