ŽIVOT MALOG GAVRILA DJURDJEVIĆA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA-MORAMO DA BUDEMO BRŽI OD VREMENA !!!

19/05/2021

NEMOJTE OVAJ TEKST SHVATITI KAO  JEDAN VIŠE NA NAŠEM ILI NEKOM DRUGOM PORTALU-POMOZIMO MALOM GAVRILU DJURDJEVIĆU JER NJEGOVA BORBA ZA ŽIVOT  ZAVISI OD NAS.

HITNO POŠALJI BAR JEDAN  SMS 973 na 3030

Za početak lečenja malog Gavrila ostalo je još malo, ali, na njegovom računu ima ima million i osamstotina  hiljada evra. 

gure>

POMOC GAVRILU JOS SAMO 700 000 eura

Nemojte da sada odustanemo, udružimo se i pomozimo da mali Gavrilo Đurđević, koji se bori sa opakom bolešću – spinalnom mišićnom atrofijom tip 1, pobedi.

Kako je Nena, Gavrilova mama, rekla za naš portal, 25. maja zakazana je prva terapija u Madjarskoj u Budimpešti, ali, da bi otpočeli lečenje najskupljim lekom na svetu Zolgensmu potrebno je 2.5 miliona evra..

Sada na računu malog Gavrila ima million i osamstotina hiljada  evra, ali, i kako je Nena rekla, potrebno je još 700 hiljada evra da njen sin otpočne lečenje ovim veoma skupim lekom. Pokažimo  da možemo kao što smo i do sada više puta pokazali da smo human narod i da smo uvek tu da pomognemo..

Ovog puta za Gavrilovu pobedu uključili su se i vrhunski sportisti, novinari i druge javne ličnosti, poput Ronalda, Mesija, Luke Modrića, ali i mnogih naših fubalera i košarkaša, Bogdana Bogdanovića, Bobija Marjanovića, odbojkaša  i drugih sportista..

View this post on Instagram

A post shared by Za Gavrilovu pobedu (@zagavrilovupobedu)

View this post on Instagram

A post shared by Za Gavrilovu pobedu (@zagavrilovupobedu)

Ovog puta humanost nema granicu i svi su shvatili da ovaj mali slatki dečak ima šansu za život i da je sada sve na nama, da mali Garilo 25. maja krene put Budimpešte i otpočne sa terapijom.
Setite se samo koliko smo puta pokazali humanost i da su mnoga deca izlečena, da su sada  zdrava i srećna, da imaju lepo odrastanje, sada su to sada mali VELIKI ljudi koji znaju koliko vredi ljudski život


Navešćemo vam samo par imena gde su bile potrebne ogromne svote novca, ali smo pokazali da smo kao narod uvek tu.

 Setite se Teodore Vranješević, kada je za rekordnih desetak dana sakupiljeno 350 hiljada evra, ili mala Mila iz Paraćina, kada je za deset dana hitno sakupljeno 110 hiljada evra i  drugi, ali,  tada smo pokazali da smo uvek tu i da smo veoma human narod.

Ali, sada je HITNO, za ovaj mali život malenog Gavrila potrebno je još 800 hiljada eura.

Nena, Gavrilova mama, kaže, sada već možda i uplašneno, jer i sama zna da je to mnogo novca, u njenom pogledu  postoji strah, da li će uspeti.

”Znam da je to mnogo novca, ali se nadam da će moj Gavrilo imati šansu da ode na lečenje”, rekla je Nena za naš portal.

Setite se samo našeg prošlog teksta ”ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE MOJ GAVRILO REĆI MAMA”,  to su Nenine reči od kojih bi i kamen zaplakao, jer svako je od nas roditelj, deka, baka stric, ujak, tetka..

Svako, ali baš svakog dana, svako od nas potroši tek onako za neki svakodnevni porok, kafu, cigare, piće, hajde da već danas ne kupimo cigare, ne popijemo piće u kafiću, ne odigramo kladionicu, ne uplatimo ni jedan SMS za rijaliti, već da taj jedan SMS uplatimo za Gavrila Djurdjevića i damo VELIKU šansu životu ovom malom biću..

Za Gavrilov život, za Gavrilov osmeh, za Gavrilovu prvu reč MAMA

ODMAH POŠALJI BAR JEDAN SMS

 SMS 973 na 3030 iz Srbije

 SMS human973 na 455 iz Svajcarske

VREMENA JE MALO, A MI TO MOŽEMO, NEKA VAM U MISLIMA BUDE 25.MAJ KADA ĆE GAVRILO OTPČETI LEČENJE..

DA GAVRILOVA POBEDA BUDE I NAŠA POBEDA 

DRUŠTVO