Vaše malo Aleksandru znači puno-Za potpuno izlečenje potrebno je da primi još dve doze matičnih ćelija

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Jovana Ivanović

Aleksandar Stanojević vratio se sa lečenja iz Turske u svoju rodnu Surdulicu. Primio je prve dve doze matičnih ćelija , ali za potpuno izlečenje potrebno je da primi još dve doze.

O Aleksandru smo već pisali, da vas podsetimo, on ima ciste u predelu glave i preporučeno je lečenje matičnim ćelijama. Ekipa humanitarne organizacije „Humano Srce“ iz Surdulice već je krenula sa prikupljanjem novca za ovog hrabrog dečaka.

U planu je mnogo humanitarnih bazara, lajvova. A o svemu ovome smo razgovarali sa osnivačem udruženja „Humano Srce“ Stefanom Stankovićem:

„Dragi prijatelji, Aleksandru smo potrebni svi mi još jednom za dalji nastavak lečenja u Turskoj. Njemu je potrebno još 22 000 evra za 3. i 4. dozu matičnih ćelija kako bi uspeo u izlečenju . Dana 3. marta održaće se Humanitarni bazar sa početkom u 9h u centru grada Surdulice i Vladičing Hana .

Jedino svi mi zajedno možemo uspeti. Humana armijo naših humanih ljudi, pokažimo svoju humanost i ovog puta. Nadamo se da ćete i ovog puta biti tu uz nas i pomoći da dodjemo do cilja svi zajedno. „

Hajde da pomognemo Aleksandru da se vrati u Tursku i nastavi lečenje.

Hajde da zajedničkim snagama damo podršku ovom malenom heroju i njegovim roditeljima .

Vaše malo Aleksandru znači puno -134 na 2407

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO VESTI GRADA VESTI GRADA SURDULICA