Uskoro-Počinje snimanje filma o porodici Karić!!!

 

Uskoro-Počinje snimanje filma o porodici Karić!!!

18/07/2017

U pripremi dokumentarno-igrana priča o jednoj od najbogatijih srpskih porodica. Napravićemo spektakl po uzoru na ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa ili Anjelijevih, ističe Bogoljub

SVOJEVREMENO smo uživali u sagi o američkim milionerima Karingtonovima, a uskoro nam stiže priča o dinastiji Karić! Naime, biznismen Bogoljub Karić planira da snimi dokumentarno-igrani film o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka. Kao potencijalni scenaristi pominju se Gordan Mihić i Milovan Vitezović, trenutno se traga i za režiserom filma, a spekuliše se da je najozbiljniji kandidat za to Dragan Bjelogrlić. Da Bogoljub Karić, idejni tvorac projekta, ništa ne prepušta slučaju govori i podatak da je za budžet filma izdvojeno pet miliona evra.

– Ovo će biti priča o prvoj porodičnoj kompaniji u Jugoslaviji koja već pola veka uspešno radi i kod nas i u svetu – kaže za „Novosti“ Bogoljub Karić. – Cilj nam je da prikažemo naš razvoj i sa čime smo se sve suočavali – od sjajnih i veselih trenutaka do otimanja kompanija i progona.

Deo filma snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiče porodica Karić, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija. Karić ističe da će film biti istovremeno i saga o tome koliko je mukotrpan put razvoja porodičnog biznisa i kroz šta preduzetnici prolaze.

– Napravićemo spektakl po uzoru na slična ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa i porodice Anjeli.

Čuveni biznismen tvrdi da je u pregovorima sa najpoznatijim srpskim glumcima. Ko će u filmu igrati Bogoljuba i ostale članova dinastije Karić biće uskoro poznato.

– Odredićemo ko će glumiti mene i mislim da će se otimati za tu ulogu – naglašava Karić, ne želeći da nam otkrije ko mu je favorit za glavnu ulogu.

Pojedini mediji spekulišu da bi Bogoljuba Karića mogao da glumi Lazar Ristovski. Juče smo pozvali slavnog glumca kako bismo iz prve ruke čuli da li će on tumačiti glavnu ulogu, ali Ristovski nije odgovarao na naše pozive i SMS poruke.

AUDICIJA ZA DINKIĆA

NA naše pitanje kome će poveriti uloge Mlađana Dinkića, Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa, Karić se nasmejao i rekao:

– Za njih će biti posebna audicija.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

DRUŠTVO