U Svilajncu danas uručene Svetosavske zahvalnice prosvetnim radnicima !!

  • Izvor, foto : Opština Svilajnac

25/01/2021

Svilajnac-U prostorijama Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu danas su uručene Svetosavske zahvalnice.

Nagrađene prosvetne radnike pozdravio je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović koji je istakao da su u prethodnih nekoliko godina urađeni veliki projekti na kompletnoj rekonstrukciji školskih objekata u gradu i selima i da će se sa ulaganjem u znanje i infrastrukturu nastaviti i u narednom periodu.

Dobitnici Zahvalnica i novčanih nagrada ove godine su Gordana Panić iz Svilajnca, nastavnik srpskog jezika i književnosti u Poljoprivredno veterinarskoj školi sa domom učenika „Svilajnac“, Zoran Milošević iz Svilajnca, nastavnik računarstva i informatike u Srednjoj školi „Svilajnac“, Dejan Nikodijević iz Svilajnca, nastavnik fizičke kulture u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ Svilajnac. Biljana Vasiljević iz Sedlara, stručni saradnik-pedagog u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Sedlaru od 2005. godine. Vladimir Milenović iz Svilajnca, nastavnik fizičke kulture u Osnovnoj školi „Stevan Sinđelić“ u Vojski. Nataša Radenković iz Svilajnca, nastavnik razredne nastave u Osnovnoj školi „Vožd Karađorđe“ u Kušiljevu. Jasminka Borić iz Svilajnca, strukovni vaspitač-specijalista za pripremni predškolski program Predškolske ustanove „Dečja radost“ u Svilajncu. Katarina Nikodijević iz Svilajnca, učenica odeljenja IV/6 Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika „Svilajnac“ u Svilajncu, smer prehrambeni tehničar. Mia Šolak iz Despotovca, učenica četvrtog razreda gimnazije opšteg tipa u Srednjoj školi „Svilajnac“ u Svilajncu.


I ove, kao i prethodnih godina, kompanija “VISAN”, uručila je dva laptop računara najboljim srednjoškolcima, a u ime nagrađenih obratila se učenica Mia Šolak.

DRUŠTVO VESTI GRADA SVILAJNAC