U sredu do ponoći krajnji rok za prijavu dece za pomoć od 10.000 dinara

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor:novosti.rs

JOŠ samo dan je ostao za prijavu dece za pomoć od 10.000 dinara, a odmah posle toga kreće isplata novca, tačnije 25. septembra.

Foto: printscreen

Za samo pet dana svi prijavljeni roditelji dobiće novac za svako dete do 16. godine.

Isplata nije povezana sa momentom prijave i najverovatnije će zavisiti od banke u kojoj imate račun. To bi praktično značilo da bi isplata 25. septembra mogla ići ka računima u dve banke, drugi dan ka računima u tri banke i tako redom.

Svi koji nisu sigurni da li je njihova prijava ispravno podneta mogu to da provere u preostala dva dana na sajtu Uprave za trezor na adresi https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju „Provera statusa prijave“.

Nakon što ste kliknuli na opciju „Provera statusa prijave“ otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je JMBG, a posle toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije. Tada i dobijate odgovor o uspešnoj ili neuspešnoj prijavi.

Ako se pojavi neki problem, on se takođe prijavljuje Upravi za trezor.

Kako da se prijavite za 10.000 dinara za decu, ako još uvek niste

Kada uđete na veb-stranicu Uprave za trezor potrebno je da kliknete na polje „Podnošenje prijave“. Na sledećoj unosite neophodne podatke:

  • Broj vaše lične karte
  • Vaš matični broj
  • Naziv banke u kojoj želite da vam bude isplaćen novac
yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO