Mlada mama POSLE MOTO SKUPA otišla je na porodjaj!!!

  • Autor: media-ps.rs

26/06/2018

[views]

Ćuprija-Moto klub „IRON BRIDGE“ organizovao je sada već tradicionalni moto skup na obali Velike Morave, ne znajući da će se u danima dok je trajala ta manifestacija desiti i nešto neobično i lepo!

style=“text-align: center;“>Foto MK Iron Bridge

„Moja ljubav prema motorima traje još od malih nogu. Uvek sam se divila takvim ljudima i imam veliko poštovanje prema njima. Do sada nikad nisam upoznala nekog lošeg bajkera koji je neljubazan. Uvek mi je bila želja da postanem član našeg bajkerskog kluba, ko zna, možda mi se jednog dana ostvari ta želja… „, počinje svoju priču mlada mama, Vedrana.
Na naše pitanje kako se odlučila da u kasnoj trudnoći ode na skup, odgovara da je ona i dok je bila trudna sa ćerkicom Nadjom, takodje bila na ovom moto skupu, kao i kada je ćerkica imala samo godinu ipo, pa je rešila da i sada ne propuste ni ovaj skup, jer i ona i suprug, a i mala Nadja obožavaju motore.

Ovog leta  Aleksandar nije bio sa njima, već je Vedrana sa svojom zaovom Andjelom i prijateljima otišla na koncert YU GRUPE i raspevani zajedno sa svima pevali su njihove pesme. Vedrana kaže da  ju je atmosfera ponela, djuskali su, ni slutili nisu šta će se te večeri dogoditi.

Sve je bilo super, raspoloženje na nivou, Vedrana nije imala nikakve simptome da je navedu da će se te večeri poroditi, pa je posle koncerta sa Aleksandrovom sestrom otišla pravo kući. Ali, čim su stigle kući, Vedrani je pukao vodenjak i završile su u čuprijskom porodilištu. Mali Nenad, kako je dobio ime, jer je stigao na ovaj veliki svet iznenada, rodjen je 16. juna iako je termin za porodjaj bio tek 2. juli.

nenad1 (450 x 600)
nenad (450 x 600)

foto Privatna arhiva /Vedrana B.

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)

Inače, Vedrana sa sobom nosi tešku životnu priču, jer je sa 9 godina završila u hraniteljskoj porodici, u porodici Milije i Miline Blagojević iz Paraćina, koji su je posle teškog života prihvatili kao svoje dete i bukvalno su je gledali kao svoju ćerku, ne člana porodice, već najmlađu ćerku, i vaspitavali je baš kao svoje dete i brinuli o njoj onako kako su vaspitavali i čuvali i svoje tri kćeri.

Evo šta o tome kaže Vedrana:

„Nisam znala kakva je ljubav izmedju majke i deteta sve dok nisam rodila, a sada znam da ne postoji jača i čistija ljubav izmedju majke i dece. Nikad ne bih mogla da odem i ostavim svoja dva mala Andjela… jer bez njih moj život ne bi imao smisla i bio bi prazan…

 Porodicu treba ceniti i poštovati, jer kakvi god da su, oni su tvoji. To sam naučila u hraniteljskoj porodici u kojoj sam bila 8 godina, takodje su me naučili da treba biti dobar, pošten, da ne zavidim drugima, da ih ne mrzim, i oni su mi pružili pravu ljubav …“, završila je svoju životnu priču mlada mama Vedrana, i dodaje da ne želi da priča o svojim biološkim roditeljima. Da sve bude lepše, i vedrije, potrudili su se članovi Moto Kluba „IRON BRIDGE“ do kojih je ta vest došla već narednog dana. „Rešili smo da iznenadimo i obradujemo Vedranu i malog Nenada, takodje junaka ove priče i otišli smo da ih posetimo i na poklon im odnesemo teglu domaćeg meda, da im život bude zdrav i sladak, i normalno, buket cveća za mamu“, rekao je za naš portal Media-ps.rs  Milan Nikolić, član Moto kluba, koji je išao da poseti nih dvoje u ćuprijskoj bolnici, zajedno sa Dejanom Pranićem i Bojanom Zlatanovićem, takođe članovima IRON BRIDGE-a. Najveće iznenadjenje je usledilo onda kada su Vedrani uručili majicu ovog kluba, najmanji broj, doduše, ali, mali Nenad će je sigurno nositi čim bude malo porastao i prohodao, a ko zna, možda svoje prve „korake“ napravi baš na motoru, s obzirom da je rodjen u toku Moto Skupa, jednog dana kasnog proleća, i možda i njega vidimo kao člana IRON BRIDGE-a. Vedrani i njenoj porodici čestitamo i želimo sve najlepše, a Moto Klubu IRON BRIDGE želimo dobar vetar u leđa i čestitamo na ovom lepom gestu pažnje ovoj skromnoj porodici.

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA