BEND TALASNA DUŽINA osvaja Srbiju !!!!

  • Autor: media-ps.rs

27/06/2018

Na našem estradnom nebu izdvaja se bend interesantog imena Talasna dužina.   Naime, ovaj bend iz Novog Sada  iza sebe ima veliki broj nastupa gde nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

S toga, kako je Bojan Tubić izjavio za naš portal, posle dve godine od prethodnog, rade na snimanju novog singla koji će sigurno biti rado slušan i rado pevan kako na njhovim nastupima tako i na nastupima njihovih kolega. Prethodni singlovi:  U koliko postelja,   Preboleo,  Zar i posle tebe,  naišle su na dobru slušanost i uvereni su da će i ovaj singl koji treba da izadje, takodje biti veoma slušan..
Bend Talasna dužina prati sva muzička dešavanja i trendove tako da se mogu pohvaliti sa najboljim ozvučenjem na ovim prostorima.

Zbog svega gore pomenutog bend Talasna dužina važi za jedan od bendova koji velikom brzinom dobija sve više obožavatelja jer  ljubav na prvo slušanje ovog benda može samo da vas navede da budete njihov fan.

Na nama i Vama je da i dalje pratimo rad ovog novosadskog benda(Talasna dužina) a na njima je da opravdaju ovo poverenje.

ESTRADNI KUTAK