Grand kafa Deda Mrazovi doneli praznični duh i poklonili jelku Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“

  • PR tekst

28/11/2018

Svi već dobro znamo da pravo novogodišnje raspoloženje i trenuci uživanja počinju tek kada nas posete Grand kafa Deda Mrazovi, uz poznate zvončiće i omiljeni i miris i ukus Grand kafe…    

trong>A ove zime, tačnije u subotu prvog decembra 2018-te godine, poznati Deda Mrazovi Grand kafe upotpuniće prazničnu atmosferu u gradovima širom Srbije. 

U subotu 1. decembra, Novogodišnji Grand kafa karavan stigao je u Čačak ispred Roda marketa, gde su veseli Deda Mrazovi doneli pravu prazničnu atmosferu, kroz bogat program za posetioce svih uzrasta. 

Zimska magija donela je svojevrsno raspoloženje koje čekamo čitave  godine!


U prazničnom duhu, posetioci su učestvovali u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografisali se sa Deda Mrazovima, dobili poklone, uživali uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličalo je kićenje jelke koje je imalo posebnu čar. 

Svi prisutni su zajedno sa Deda Mrazovima ukrasili jelku ukrasima koje su sami napravili. Tako okićena jelka našla je svoje mesto u Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.    

I miris i ukus – i srećni praznici!

DRUŠTVO VESTI GRADA ČAČAK