BORBA ZA ŽIVOT DR ANE SE NASTAVLJA-Dr Ana Jaćimović iz Krežbinca otišla u Tursku na lečenje !!!

27/09/2020

Mnogi se sećaju Dr Ane iz Krežbinca kod Paraćina, o kojoj smo već pisali, kao i većina medija. Lečenje u Turskoj je bila prva opcija za Anu, te se sada ublažavanjem stanja korone, stvorila velika šansa za  lečenje u Instambulu, u Turskoj, gde je Ana otišla 22.septembra.


KLIK NA SLIKU-Foto: Ana Jacimović

Ana je u Srbiji operisana dva puta i do sada je primila sedam ciklusa hemoterapije i četiri ciklusa biološke terapije.

Ali da vas podsetimo koji OGROMNI zdravstveni problem ima dr. ANA. Radi se o karcinomu debelog creva sa metastatskim promenama, u četvrtoj fazi bolesti, veoma agresivnog tipa.

Iako je njen život u velikoj opasnosti, dr Ana je veliki opstimista i pored svih problema koje ima, gleda pozitivno na celu situaciju.

Ana nam je objasnila kakvo je njeno stanje sada, posle primljenih terapija :

“Zbog progresije bolesti na plućima, konsultovani tim lekara iz Istanbula, sa klinike Mediacana, predlaže dalje lečenje biološkom I imunomodulatornom  terapijom, koja nije dostupna kod nas Srbiji, pa se lečenje nastavlja u Istanbulu”


U Tursku je otišla 22. septembra, na preglede, konsultacije, a očekivani boravak za za sad je mesec dana, u okviru kog će Ana primiti 12 ciklusa terapije koju prima venskim putem  uz svakodnevnu primenu dve vrste tableta..

Tablete će naravno po povratku u Srbiju morati da koristi još par godina, a one su veoma skupe, kako nam je Ana objasnila, tablete koštaju oko par hiljada evra mesečno, jedno pakovanje košta oko 500 evra, a njoj je potrebno 4 pakovanja mesečno.

Očekuje se dugotrajno višemesečno lečenje i odlasci za Tursku, minimum jednom mesečno, a možda i češće, a za sve je to potrebno mnogo novca.

POVEZANI TEKST

UJEDINIMO SE I POMOZIMO DA DR ANA JAĆIMOVIĆ DOBIJE BITKU SA OPASNOM BOLEŠĆU !!!

Na početku njene borbe sa ovom opakom bolešću, velikom akcijom koja je pokrenuta u Pomoravlju, a onda se ujedinila Srbija i vašim donacijama, Ana je imala novac koji je bio neophodan za njeno lečenje u Srbiji.


KLIK NA SLIKU-Foto: Ana Jacimović

 

Ali, sada, kada je u Turskoj gde je počela njeno nova faza lečenja, novac će svakako biti neophodan, jer samo lečenje u Srbiji do sada je koštalo oko 1 000 000 dinara.

Sada je potrebno da opet svi pokazemo humanist, kao što smo to radili i do sada više puta. 

Da svi zajedno pomognemo da dr Ana pobedi ovo opaku bolest i da se vrati iz Turske kao pobednik.

A DA BI SE TO DESILO, I DA BI ANA NASTAVILA BORBU ZA SVOJ ŽIVOT, ANI JE ZA LEČENJE POTREBNO PREKO 30 000 EVRA, BAR U TOJ FAZI LEČENJA ZA TIH MESEC DANA ..

DA BI ANA PONOVO POMAGALA PACIJENTIMA, a i dalje bila omiljeni doktor, potrebno je mnogo novca. A vašim donacijama bi se platilo lečenje u Turskoj, a onda Ana ima šansu za život..

NEMOJMO SADA ODUSTATI VEĆ POMOZIMO ANI !!!

Pomozimo da Ana pobedi, a ona će se povratkom na posao odužiti svima, jer će biti tu za svakoga ko se razboli.

UJEDINIMO SE I POMOZIMO da Dr Ana Jaćimović dobije bitku sa opasnom bolešću i da nastavi da radi ono što je do sada radila – da spašava druge živote.

 

ANA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA – POMOZIMO DR ANI DA SUTRA ONA POMOŽE DRUGIMA !!!

 UPLATOM NA RAČUN PREKO FONDACIJE

 – BUDI HUMAN-

S Upišimo 811 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human 811 i pošaljimo SMS na 455

 160-6000000069918-09

 160600000006992682


IBAN: RS35160600000006992682
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

DRUŠTVO VESTI GRADA PARAĆIN