Anny STYLE Fashion Awards 2017

 

  • Autor: Z.Račić/media-ps.rs

29/11/2017

Najveći modno/kulturni dogadjaj u Srbiji – Anny STYLE FASHION AWARDS, ove godine održaće se u Hotelu Šumarice „Plava sala“, 07. Decembra u 19 h

trong>Anny STYLE Fashion Awards je manifestacija dodele nagrada ličnostima iz kulturnog i javnog života Srbije, koje su u prethodnoj godini zabeležili značajne i zapažene rezultate iz oblasti kulture, mode, filma, muzike, biznisa …

Ovaj mini jubilej će podrazumevati svečani prijem u Skupštini Grada Kragujevca, gde će se poznati obratiti medijima i gde će se takodje obratiti predstavnici grada Kragujevca.

Nakon obraćanja, limuzina će sve poznate ličnosti prevesti do hotela Šumarice, gde će biti upriličena ceremonija „Red carpet“ (crveni tepih i slikanje ispred back-drop wall-a sa imenom dogadjaja). Ovaj dogadjaj će se odigrati u dva bloka, prvi blok je dodela nagrada „Anny STYLE Fashion Awards 2017“, kao i priznanja, nakon koje će biti mala pauza, a posle toga u drugom bloku revijalni performans i predstavljanje najtalentovanijih mladih predstavnika iz različitih oblasti – umetnost, muzika, moda, sport, gluma (osnovaca I srednjoškolaca grada Kragujevca)

Ceo dogadjaj će pratiti emisija Anny Style koja će manifestaciju emitovati na teritoriji čitave Srbije i BiH.

Ova manifestacija se održava od 2013. godine u kontinuitetu i uspela je da okupi najeminentnije predstavnike modne, muzičke i filmske scene, ugosti brojne ličnosti iz zemlje i inostranstva i za kratko vreme postane jedna od najznačajnijih i najcenjenijih manifestacija u toku godine.

Gosti koji su do sada bili deo ove manifestacije su: Verica Rakočević Kuzmančević – najpoznatija srpska modna kreatorka, Veljko Kuzmančević – kompozitor Neverne Bebe – muzička POP grupa, Evica Milovanov Penezić- veoma cenjena modna kreatorka ženskih rukavica, čije rukavice nose kraljevske porodice širom sveta, Bata Spasojević – najpoznatiji srpski modni kreator, Boško Jakovljević – novinar i modni kreator,  Svetlana Horvat – Predsednica Serbia Fashion Week-a, Marija Srećković – MISS UNIVERSE i MISS FITNESS, Nebojša Pilipović Pilo – Slikar i umetnicki dir. kompanije MISS YU, Miro Misljen – Modni kreator iz Slovenije i mnogi drugi.

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI