U Ćićevcu otvoren restoran neobičnog imena, a cenovnik je pravi hit na društvenim mrežama

Autor: MEDIA PS/Saša Prokić

U Rasinskom gradiću Ćićevcu nedavno je otvorena kafana nebičnog ali veoma zanimljivog imena ,,Čedina apoteka, u flaši ima leka“.

U Ćićevcu otvoren restoran neobičnog imena, a cenovnik je pravi hit na društvenim mrežama

Foto: privatna arhiva

Sam po sebi, naziv restorana je privukao pažnju, ali cenovnik ovog restorana je napravio pravi bum na društvenim mrezama.. Na fotografiji koja se nalazi na facebook profilu Dragana Dositijevića, prijatelja vlasnika restorana i našeg portala, možete videti cenovnik koji ni vas neće ostaviti ravnodušnim, već ćete se kao i mi nasmejati..

Viralnost ovog cenovnika je toliko velika da se prepričava po celom Pomoravlju i Rasinskom okrugu.. Naravno, vlasnik ovog restorana je napravio dobru šalu na račun svog restorana, ali i dobar marketing..

Tako, ako ste putnik namernik koji ide iz Pomoravlja ka rasinskim gradovima, preporučujemo vam da obavezno posetite kafanicu “Čedina apoteka, u flaši ima leka“, a šaljivi cenovnik, u slučaju da vas traži lepša polovina, će vas nasmejati i oraspoložiti..

Ko zna, mali grad Ćićevac zbog ovog restorana može da postane odlična turistička atrakcija, pa stoga,  kada idete na pomenutu rutu, pazite se, možda vas baš vaša lepša polovina traži, ali sve će to i platiti a venovnik je u pomenutoj „kafanici“..

Naravno, vlasnik restorana je napravio na svoj račun. tj na račun svog lokala malu šalu sa cenovnikom, a iznenada je to postalo hit na društvenim mrežama. A vi kao što smo već napisali, posetite ovaj deo Srbije i obavezno posetite restoran “Čedina apoteka, u flaši ima leka“ u Ćićevcu, a šaljivi cenovnik će kada udjete u lokal i vas nasmejati.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ZANIMLJIVOSTI