INTERMEZZO, NE OVO NIJE REKLAMA, OVO JE BEND KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI

Autor: Saša Prokić

Intermezzo bend je jedan od bendova na estradnom nebu koji se izdvaja po kvalitetu muzičara i pevača.

INTERMEZZO, NE OVO NIJE REKLAMA, OVO JE BEND KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI

Zato, verujte nam na reč da će vas ovaj bend ostaviti bez teksta. Muzički funkcionišu besprekorno, a vokalno, svako ko se bar malo razume u muziku reći će da su Jelena i Nenad dva vokala koji svojim glasom odmah osvajaju..

Nedavno je ovaj bend snimio mix pesama koji se na youtube plaformi mogu naći na AKI GOD yt kanalu pod nazivom MODERN folk MIX 1 i folk MIX 2 – INTERMEZZO.

Verujte nam na reč, možda naziv benda INTERMEZZO znači naziv svakog kraćeg muzičkog komada, ali, ovaj bend nikako nije za kraći muzički komad, već jednostavno teži ka nečem mnogo većem.

Vokali INTERMEZZO BEND-a, Nenad Aleksić i Jelena Usainović jednostavno će vas impresionirati, a da ništa nismo preuveličali, pogledajte video na našem tekstu.

A, kako smo eksluzivno saznali, INTERMEZZO BEND za svoje pratioce sprema nešto novo što će se USKORO pojaviti na youtube platformi, a sigurni smo da će i vas oduševiti, kao i njihove mnogobrojne fanove.

Ima kod INTERMEZZO još mnogo toga što niste znali, a mi ćemo biti tu da vas prvi obavestimo..

Za početak, kao što smo već napisali, strpite se još malo, jer vas USKORO čeka NEŠTO NOVO od INTERMEZZO BEND-a, a onda još jedno MNOOOGOOO veće iznadjenje..

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK