Osvojen džekpot od 6 miliona dinara u Admiral slot klubu !!!

  • PR tekst

14/10/2020

Beograd, 15. oktobar 2020. godine – Redovni gost Admiral slot kluba P.M (38) osvojio je džekpot u vrednosti od 6 miliona dinara u Admiral slot klubu u Paraćinu, i to u  najpopularnijoj igri, „Book of Ra“, na Novomatic Scorpion aparatu, sa Impera programom.


Tokom igre, P.M. je  stigao do 20 besplatnih ruku, igrajući na betu od 1200 dinara. Petnaestu od ukupno 20 besplatnih igara pamtiće čitavog života. Upravo je toliko puta pritisnuo dugme na besplatnim igrama, kada mu se pred očima ukazala neverovatna suma od 6 miliona dinara.

Admiral je deo Novo Investment d.o.o. sa sedištem u Beogradu, koja je član globalne NOVOMATIC grupacije.


. Novo Investment je zvanični uvoznik NOVOMATIC proizvoda u Srbiji i jedini ovlašćeni predstavnik za prodaju, rentiranje i servisiranje celokupne opreme iz proizvodnog programa kompanije NOVOMATIC. Za 10 godina, koliko je prisutan na ovim prostorima, Novo Investment je osavremenio srpsko gaming tržište zahvaljujući svojoj ponudi inovativnih rešenja jednog od najvećih svetskih lidera u proizvodnji gaming opreme i tehnologije. Zahvaljujući neospornom kvalitetu usluge koju pruža, Novo Investment sada uspešno sarađuje sa svim najvećim priređivačima igara na sreću u Srbiji.

Važna napomena: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

ZANIMLJIVOSTI ŽIVOT I ZABAVA