Karavan „Duh mladosti“ u Mionici!!!

 

Karavan „Duh mladosti“ u Mionici!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

26/10/2017

MIONICA – U nedelju 29. oktobra od 16 do 20 časova na Trgu vojvode Živojina Mišića u Mionici (u slučaju lošeg vremena u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Milan Rakić“) gostuje Karavan „Duh mladosti“ u organizaciji istoimene Omladinske organizacije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i opštine Mionica.

avan će otvoriti predsednik mioničke opštine Boban Janković,  zajedno sa predstavnicima Ministarstva prosvete i Privredne komore Srbije.U okviru Karavana biće organizovane brojne sportske i edukativne aktivnosti, kao što su panel diskusija o dualnom obrazovanju pod nazivom „Promocija dualnog i preduzetničkog obrazovanja“, Kvizovi znanja za učenike od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda, kao i promocije bavljenja sportom.

U okviru Karavana Radio S organizuje akciju „Zgib Zona“ koja je u toku protekla tri meseca održana u 29 gradova širom Srbije. Grad koji uradi najviše zgibova od Radija S dobija renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta po želji.Projekat „Duh mladosti“ je najveći omladinski projekat u regionu koji se bavi edukacijom, sportom, humanitarnim radom, aktivizmom i volonterizmom.[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK ZANIMLJIVOSTI