MIONICA – Janković podneo ostavku!!!

MIONICA – Janković podneo ostavku!!!

  • Autor: Ljubica Sokić

26/10/2017

MIONICA – Prvi čovek opštine Mionica Boban Janković  podneo je  ostavku na funkciju predsednika na koju je izabran pre tri godine.

Prema rečima Bobana Jankovića razlog za ostavku je potreba za što boljom političkom stabilnošću kako bi se održao kontinuitet razvoja opštine Mionica.„U protekle tri godine opština Mionica je postala  veliko gradilište. Grade se putevi, mostovi, cevovodi, obnavljaju škole, Kulturni centar, sportske hale i drugi javni objekti a broj nezaposlenih je iz godine u godinu sve manji. U želji da nastavimo sa onim što smo započeli i obezbedimo našim Mioničanima što kvalitetniji život potreban nam je kontinuitet i politička stabilnost. Iz tog razloga sam podneo ostavku i ona neće uticati na projekte koji su u toku a novi četvorogodišnji mandat će našoj opštini obezbediti mesto među najrazvijenijim opštinama u Srbiji.

Znam da postoje oni koji  osporavaju naše rezultate i naš rad, oni koji bi želeli da vrate Mionicu u nazad u vreme kada su oni vršili vlast.Ubeđen sam da će naša Mionica nastaviti sa razvojem, a Mioničanima ćemo dati priliku da ocene naš dosadašnji rad na vanrednim lokalnim izborima.“ istakao je Janković.Dosadašnji predsednik opštine Mionica Boban Janković je izabran na lokalnim izborima u decembru 2014.godine. Skupština opštine Mionica broji 39 odbornika od kojih je 25 odbornika iz reda vladajuće SNS.[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA ČAČAK