Sredjuje se košarkaški teren u Topoli!!!

Sredjuje se košarkaški teren u Topoli!!!

  • Izvor: opština Topola

23/10/2017

Sredstvima Opštine Topola kojima se finansiraju investicije u sportu preko Sportskog saveza opštine Topola i sredstva namenjena razvoju školstva, finansirana je rekonstrukcija dotrajalih koševa na otvorenom košarkaškom terenu Osnovne škole “Karađorđe”. Na postojećim konstrukcijama koje su i dalje u dobrom stanju postavljene su nove profesionalne table i obruči.

Ukupna vrednost završenog dela rekonstrukcije iznosi oko 180.000 dinara, s tim što je oko 30.000 dinara izdvojeno i za jedan koš koji će se postaviti i u izdvojenom odeljenju OŠ “Karađorđe” u Ovsištu. Izvođač radova je preduzeće Mobex cip doo iz Kragujevca koje je posao odradilo maksimalno profesionalno.
Otpočeli su radovi na adaptaciji podloge košarkaškog terena Osnovne škole “Karađorđe” u Topoli. Radove izvodi preduzeće “Tigar” iz Pirota. Vrednost investicije iznosi oko 1,5 miliona dinara. Po završetku radova u Topoli, u planu je sređivanje sportskog terena u TrnaviNa postojeći košarkaški teren na otvorenom u OŠ “Karađorđe” postavljena je gumirana podloga. Podloga će se u dva sloja obojiti crvenom bojom, a zatim će uslediti farbanje reketa plavom bojom i označavanje linija terena. Inače, gumirana-meka podloga se koristi i za odigravanje utakmica na profesionalnim terenima. Pored toga radiće se i na sanaciji oštećenog behatona na ovom terenu, kao i na postavljanju zaštitne ograde oko njega.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

OTVOREN SABOR narodnog stvaralaštva u okviru 54. Oplenačke berbe!!!

  • Izvor:

07/10/2017[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VESTI GRADA TOPOLA