Sanjar koji živi svoj san na Oplencu !!!

  • Autor: Filip Marković

07/11/2021

Ako ste se zapitali u poslednjih godinu dana ko to prolazi pored vas i prosipa čaroliju, ovo je prilika da saznate.

Foto: Sanjar sa Oplenca

Sve nijanse boji u jarke boje i stvara čaroliju svakog trenutka u koji uperi svoj aparat.

Možda ste se nekada osetili čudno tokom šetnje, a zapravo niste znali da ste ušli u energiju Sanjara koji vam se možda nasmešio, mahnuo, klimnuo glavom ili rekao zdravo ili dobar dan.

Svi mi pravimo fotografije, možda čak i sa mesta gde je to on napravio, ali se pitamo kako su samo njegove čarobne. Na to pitanje Sanjar kaže da sve radi srcem i iz velike ljubavi prema prirodi, pa mu tako i priroda vraća osmehom.

Ljubav prema svom mestu širi bezgranično, a bori se sa mnogim kopirantima koji pokušavaju da budu kao on. 


Oplenac (600 x 600)
sanjar list (600 x 600)

Stvara iznova sve lepše kadrove, privlači turiste i zainteresuje svakoga da poseti baš to mesto, baš taj ugao gde je on stajao.  Kako kaže, srećan je kada su ljudi zadovoljni kako to radi, a želju za što lepšim kadrom mu daju oni koji ne vole njegovu energiju. Zato oprez za sve smrknute, mrzovoljne, ljubomorne, da kada osete da ih zagolica neki osmeh ili čudna toplota u obrazima dok šetaju, znaju da su ušli u njegovu energiju,  a da toga nisu ni svesni. Nisu svesni da svakog dana kad otvore oči, nesvesno traže šta je to novo uslikano, kakva je priča ispričana.  I dok ispijaju jutarnju kafu nisu svesni da dele energiju Sanjara i ako to ne žele. Sanjar je neko ko želi da našu Topolu i Oplenac, želi da prikaže u najlepšem mogućem svetlu, a na nama je da sanjamo zajedno sa njim i uživamo u čarolijama… Fotografije Sanjara možete redovno videti u emisiji „Jutro na Prvoj“.

MOZAIK ŽIVOTA VESTI GRADA TOPOLA