UZ NJIH STE UŽIVALI u svojim omiljenim emisijama, a evo gde su i čime se bave popularni voditelji danas !!!

  • IZVOR: ESPRESO.CO.RS

07/11/2021

Uz njih ste uživali u svojim omiljenim emisijama, a evo gde su i čime se bave popularni voditelji danas.

Voditelji koje ste često gledali na malim ekranima, publika je volela zbog njihovog stava, ali i različitih karaktera, kao i zbog beskprekornog obavljanja posla, kao da su „nestali“ sa scene, odnosno ne pojavljuju se više u medijima, a o njihovom životu se ne zna mnogo toga.

Foto: espreso.co.rs-youtube

Neki su se zasitili javnog posla i rada na televiziji, dok su drugi odlučili da se posvete svojim porodicama i stave ih na prvo mesto.

Vlada Stanojević

Svoju karijeru je zapoceo kao voditelj emisije „City“ gde je njegovo pojavljivanje bilo zapaženo. Usledile su emisije različitih formata, a najveću popularnost stekao je kao voditelj Jutarnjem programa na televiziji Pink. Zbog problema sa svojom bivšom devojkom Ana Marijom Zujović, napustio je Srbiju i novinarstvo.

Trenutno se nalazi u Americi, radi kao menadžer i oženjen je.

Zoran Radojković Pile

Humorista, novinar, voditelj, roker i učesnik prve sezone „Farme“ preselio se u Beč sa suprugom i dvoje dece. Stariji se sećaju i njegove prilično popularne emisije „Pile tele šop“.

Više puta je pokušao da se vrati voditeljskom poslu, ali bez prevelikog uspeha. Danas živi na relaciji Beograd- Beč, gde radi na projektu „Srbija kroz gradove“

Nole Seksoman

Nole Seksoman je bio zvezda devedesetih, a ogromnu publiku je osvojio pre svega svojom originalnošću i spontanošću. Čuvena rečenica kojom se obraćao gledaocima „Dragi moji seksomani, drage moje seksomanke“ nam i dan danas baci osmeh na lice i vrati nas u emisiju prvog erotskog voditelja u Srbiji.
Aleksa Marković

Javnosti dijaspore postao je poznat kao zaštitno lice jutarnjeg programa „Dobro jutro dijsporo“ koji se emitovao na kablovskoj televiziji, dok ga je javnost u Srbiji upamtila kao novinara britkog jezika, koji je spreman da postavi apsolutno svako pitanje bez zadrške. Pored toga njegovu karijeru obeležile su emisije „Zakuvavanje“, „Gde je moja večera?“, „Moderan zvuk“ kao i emisija „TRIP PA VIP“.Bio je producent najgledanijih tv formata u Srbiji, ali ubrzo se nakon toga povukao sa javne scene.

Tihomir Tepić

Poznat je javnosti kao dugogodišnji voditelj “Grand parade”.Nakon velike karijere u jednoj od najvećih produkcijskih kuća, voditelj se povukao iz javnosti, a potom se oprobao i kao pevač.

Snimio je nekoliko pesama, a potom se vratio voditeljstvu na “Grand” televiziji. Tihomir je u međuvremenu završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila.

Ivan Zeljković

Voditelj nekad najpopularnijeg TV kviza u zemlji, danas živi daleko od Srbije i vodi neki potpuno drugačiji život.Verovatno je svima ostala u sećanju ona čuvena rečenica kojom je osam godina pozdravljao gledaoce:

– Dobro veče, dobrodošli u kviz „Želite da postanete milioner“.

Trenutno se nalazi u Dubaiu, gde radi kao producent.

MOZAIK ŽIVOTA