Raspodela podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima u Topoli !!!

  • Autor: Dragana Marinković

24/11/2020

Topola- Predsednik opštine Topola Igor Petrović  potpisao je rešenja kojima se odobrava raspodela podsticajnih sredstava za 84 zahteva registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije opštine Topola, u skladu sa Odlukom o raspodeli podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Opštine Topola iz budžeta Opštine Topola za  2020.  godinu. 


Ukupan iznos sredstava iz budžeta Opštine Topola opredeljenih u ovoj odluci koja predstavlja četvrti presek podnešenih zahteva ove namene iznosi 870 591,60 dinara.
Odluka je doneta na osnovu raspisanog konkursa za izbor korisnika po Programu mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Topola, a na predlog Komisije za izbor korisnika Sredstava.


Zbog trenutne epidemiološke situacije rešenja će biti poslata putem pošte na adrese korisnika podsticajnih sredstava-nosioca poljoprivrednih gazdinstava.

Bespovratna sredstva se isplaćuju nakon uručenja pojedinačnih rešenja predsednika opštine Topola kojima su utvrđena prava i obaveze korisnika sredstava. Isplata će biti uručena na namenski račun korisnika sredstava upisan u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

VESTI GRADA TOPOLA